Ada Masalı dizisi final mi yapacak? Ada Masalı dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Ada Masalı dizisi final mi yapacak? Ada Masalı dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizinin final yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Sevilerek izlenilen yaz dizileri arasında olan Ada Masalı'nın ne zaman final yapacağı araştırılmaya başlandı. Ada Masalı dizisi final mi yapacak? Sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ada Masalı’nın ne zaman final yapacağı merak edilmeye başlandı. Başrolünde Alp Navruz ve Ayça Ayşin gibi isimlerin rol aldığı Haziran ve Poyraz’ın öyküsünü konu edinen Ada Masalı dizisi kısa süre içerisinde önemli bir seyirci kitlesine sahip oldu.

Ada Masalı dizisi final mi yapacak? Ada Masalı dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Ada Masalı dizisi ne zaman bitecek final yapacak?

Çarşamba akşamı Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinin reytinglerde başarı yakalamasının ardından dizinin ne zaman final yapacağı hakkında sorular gelmeye başladı. Haziran ve Poyraz’ın aşkının güzel bir dille konu edindiği ve senaryoya dökülen Ada Masalı dizisi, Haziran ayında bir yaz dizisi olarak başladı, Temmuz'dan Ağustos'a kadarda ekranlarda yayınlanmayı sürdürecek. Yaz dizisine devam edip etmeme kararında Ağustos'un reyting sonuçları etkili olacak. Dizinin ağustos ayında alacağı reyting yüzdesine göre dizi birkaç bölüm daha devam edecek ve hangi tarihte finale gideceği belli olacak.

Ada Masalı dizisi kaç bölüm sürecek?

Yapılan anlaşmaya göre Ada Masalı dizisinin yapımcısı ile Star TV arasında 12 bölümlük ön sözleşme imzalandı. 14 Haziran'da başlayan ada Masalı dizisi sadece 12 bölüm ise ağustos sonunda bitecek. Ancak Ada Masalı dizisi, diğer yaz dizilerine göre daha iyi reytingler aldığı için yeni sezona devam edebilir. Kontratını 12 bölüm daha uzatarak 15 veya 20 bölüme kadar uzatılabilir. Ada dizisi kaç bölüm sürecek sorusunun en net cevabı Star TV yönetimi tarafından gelen açıklama sonrasında belli olacak.

Ada Masalı dizisi final mi yapacak? Ada Masalı dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Ada Masalı Dizisi 2. sezon devam edecek mi?

Yaz dizilerinin devam edip etmeyecekleri tamamen aldıkları reytinglere bağlıdır. Öneğin, Fox'un geçen yaz gösterime giren Sen Çal Kapımı dizisi beğeni topladı ve yaz boyunca devam etti, ardından kesintisiz yeni bir sezonla devam etti. Şu anda yayınlanmakta olan dizi, Ağustos ayında bitecek ve dizinin 2. sezona devam etmesi kesinlikle aldığı reytinglere bağlı olacaktır. Ağustos ayı reyting sonuçlarına göre Ada Masalı dizisi sona erecek, ekrana veda edecek veya yeni sezon dizisi ile 2. sezona devam edecek.

Ada Masalı dizisi final tarihi belli mi?

Ada Masalı dizisinin yapımcı ile Star TV arasında 12 bölümlük bir ön anlaşmayla başladığına yukarıda değinmiştik. Yukarıda duyurduğumuz duyurulara göre dizinin final tarihi aldığı reytinglere bağlı olduğundan Ada Masalı dizisi yeterli reyting almaya devam ederse Ağustos'tan sonra da devam edecek. Ancak reytingleri ortalamanın altında olursa Ağustos sonunda 12. Bölümde finale gidebilir.

Ada Masalı dizisi kaçıncı bölümde bitecek final olacak?

Yukarıda açıklamaya çalıştığımız gibi Ada Masalı dizisinin hangi bölümüyle bitecek final tarihiyle ilgili sorularımızı son bir kez yanıtlayarak konumuza son verelim. 12 bölümlük sözleşmesinin ardından reyting sonuçlarına göre Ada Masalı dizisi ya finale kalacak ya da sözleşmesi uzatılacak. Sözleşmesi uzatılmazsa ağustos ayının sonunda final yaparak ekrana veda edecek ancak eğer dizinin izlenme oranları yeterli ise yeni sezonda da kaldığı yerden devam edecek.