9 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Haftanın Yarışmacıları Kim? 9 Mayıs Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puan Durumu

9 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Haftanın Yarışmacıları Kim? 9 Mayıs Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puan Durumu

Yeni haftaya başlarken bu haftanın yarışmacıları ile bugünün puan durumu oldukça merak edildi. Peki bu hafta hangi yarışmacılar yarışacak?

Verilen bir haftalık aranın ardından bu hafta yarışacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yarışmacıları oldukça merak edildi. Her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmacılar, kendi günleri için hazırlıklarını tamamladı. Hafta içi her gün yarışacak olan yarışmacıların sırayla performanslarını sergilemesi bekleniyor. Peki bu haftanın yarışmacıları kimler? Bugünün puan durumu nedir? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Bu hafta yarışacak olan yarışmacıların neler yapacağı merak konusu olmuşken, yayınlanan tanıtım ile birlikte, biraz da olsa yarışmacılar hakkında bilgi sahibi olundu. Her yarışmacının iddialı olduğu ve kazanmak istediği yarışmada, yarışmacıların nasıl bir hafta geçireceği oldukça merak edildi. Peki bu haftanın yarışmacıları kim olacak?

9 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmacıları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya Kimdir?

Her yarışmacı gibi son derece iddialı olduğunu dile getiren Derya hanım, bu hafta dünya mutfağı ile diğer yarışmacılara adeta göz dağı verdi. Bir catering firmasında hizmet verdiğini dile getiren Derya hanım, ilgi çekici menüsü ile birlikte diğer yarışmacılar ile aralarında geçen diyalog da yarışmada oldukça dikkat çeken dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki Kimdir?

Bu haftanın belki de en çok konuşulacak ismi Şevki, tanıtımda Yılmaz Morgül'e benzetilmeye başlanmasından itibaren adeta ilgi odağı oldu. İtalyan yemekleri yaparak, haftayı birincilikle tamamlamak istediğini dile getiren Şevki, yarışmacılar ile olan diyalogları ile de çok konuşulacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin Kimdir?

Daha hafta başlamadan tarzı ile tüm dikkatleri üzerine çeken yarışmacı, yarışma boyunca giydiği kıyafetler ile gündemden düşmedi. Tanıtımda yaptığı yemeklerden çok misafir ağırlama biçimine değinen Selin'in yemekler konusunda nasıl olduğu merak konusu haline geldi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Kimdir?

Tanıtımdaki iddialı konuşmalarının yanı sıra Şevki ile olan diyaloglarının çok konuşulacağı düşünülen yarışmacının, bu haftaki performansı oldukça merak edildi. İlgi çekici tarzı ile eleştirel tavırları, yarışmacının daha şimdiden dikkat çekmesini sağladı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Kimdir?

Diğer yarışmacılara karşı tutumlarının nasıl olacağı merak edilen yarışmacının, yarışmacılar ile arasında geçen diyaloglarının nasıl olacağı merak konusu oldu. Her yarışmacı gibi büyük ödül için çabalayan yarışmacı, iddialı olduğunu dile getirdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mayıs Puan Durumu

Bugünün puan durumu, bugün yayınlanacak olan bölüm ile belli olacak.