8 Mayıs Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor Ödül Oyununu Kazanan Takım İfşa Oldu!

8 Mayıs Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor Ödül Oyununu Kazanan Takım İfşa Oldu!

Yarışmanın sonlarına doğru yaklaşırken, ödül oyunları son derece büyümeye başladı. Peki bugün oynanan ödül oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyunlarının oynanmasının ardından bugünkü ödül oyununda neler yaşanacağı oldukça merak edildi. Yarışmanın sonlarına doğru yaklaştıkça, ödüllerin artması ile birlikte her oyunda heyecan da artmaya başladı. Uzun süredir yarışmayı Acun Ilıcalı'nın sunmaması ve ödüllerin büyümesi ile birlikte, bugünkü ödül oyununu Ilıcalı'nın sunması beklentiyi yükseltti. Peki bugünkü ödül oyunu nedir? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Bugün oynanan ödül oyunu oldukça zorlu ve heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. Ödüller büyüdükçe ve yarışmacıların arasında gerginlikler artmaya başladıkça bölümler de daha heyecanlı bir hal almaya başladı. Bugün oynanan büyük ödülü de Acun Ilıcalı'nın sunması da ödül ile ilgili beklentinin de artmasına neden oldu. Peki bugünkü ödül oyununu hangi takım kazandı?

8 Mayıs Survivor Ödül Oyunu

Bugünkü ödül oyununu Acun Ilıcalı sundu. Ödülün gittikçe büyüdüğü yarışmada, bu senenin belki de en büyük ödülü için yarışmacılar adeta parkurda savaştı. Ödül oyununun sonunda kazanan takımın uçak ile İngiltere'ye gideceğini açıklayan Acun Ilıcalı, ödülün bununla da kalmadığını açıkladı ve devam etti. Acun Ilıcalı'nın kısa bir zaman önce aldığı takımı Hullcity takımının maçına kazanan takımın da gidebileceği açıklandı. Bu habere oldukça sevinen iki takımın yarışmacıları parkurda tüm güçleri ile performans sergilediler. Fakat ödül bununla da kalmadı, Samsung'un sponsor olduğu ödül oyununda kazanan takımın ödül boyunca Samsung marka telefonlar ile çekim yapabilecekleri açıklandı. Bu açıklama sonrasında kazanan takım sosyal medyada ifşa oldu! Peki ödül oyununu hangi takım kazandı?

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Bugün sosyal medyada yayılan bir fotoğraf oldukça ilgi çekmişti. Gönüllüler takımında yarışan Nagihan'ın elinde telefon ile görüntülenmesi yarışma ile alakalı dedikoduların yayılmasına neden oldu. Fotoğraf ile ilgili iddiaların sosyal medyada dolaşmasının ardından yarışmanın detayları öğrenilince, bu akşam oynanan büyük ödülün kazanan takımının ifşa olduğu ortaya çıktı.

Bugünkü ödül oyunu boyunca yarışmacıların fotoğraf çekme izni olduğu öğrenilen yarışmada, sosyal medyada yayılan o fotoğraf sayesinde yarışmayı Gönüller takımının kazandığı ortaya çıktı. Şimdi ödül oyununda neler yaşanacağı merak konusu oldu.