6 Mayıs Survivor Dokunulmazlığı Kim Aldı? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı

6 Mayıs Survivor Dokunulmazlığı Kim Aldı? Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı

Survivor heyecanı devam ediyor. Survivor'da son günlerde yaşanan gelişmeleri programın sevenleri heyecanla takip ediliyor. Peki; Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu ve sonrasında yapılacak eleme konseyi gecenin en merak edilenlerinden.

Ekranların en sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star 2022'de heyecan devam ediliyor. Dokunulmazlık oyunları oynanırken bu akşam, 6 Mayıs'ta oynanan dokunulmazlık oyunun sonuçları ise merak ediliyor.

Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu, bu sezonun en uzun soluklu dokunulmazlık oyunu olarak program tarihine adını yazdırdı. Her iki takımın da kıran kırana mücadele ettiği dokunulmazlık oyununda Merve'nin sakatlığı ise geceye damgasını vurdu. Aşil tendonu kopan Merve, yarışmaya devam edemeyecek noktaya geldi.

Merve ve Parviz Elendi Mi?

Dün akşamki dokunulmazlık oyunundan sonra sosyalmedyada vatandaşlar sıkça Merve ve Parviz isimleri ile karşılaştıo. Merve ve Parviz'in son durumlarını merak eden vatandaşlar ise sıkça durumlarını ve yarışmada neden olmayacaklarını araştırdı. Peki Merve ve Parviz elendi mi yoksa diskalifiye mi oldu?

Bir süredir sakatlığı nedeniyle yarışmadan uzak olan Parviz dün akşamki konseyde Acun Ilıcalı'nın açıklamasından sonra diskalifiye oldu. Yarışmada uzun süredir olmaması ve bu yıl Survivor All Star 2022'nin kazananının belli olacağı tarihin yaklaşması sebebiyle Parviz yarışmadan diskalifiye oldu.

Merve ise dün akşam oynanan oyunda çok büyük bir sakatlık yaşadı. Sert bir düşüş yaşayan Merve'nin sakatlığı dün gece Survivor gündemine damga vurdu. Aldığı darbe ile aşil tendonu kopan Merve'nin durumu tüm yarışmacıları derinden üzdü. Aşil tendonu kopan Merve'nin tedavi görecek olması ve bu tedavi sürecinin uzun sürecek olması nedeniyle Acun Ilıcalı Merve ile ilgili verilen kararı konseyde açıkladı. Acun Ilıcalı, Merve'nin tedavisi sebebiyle yarışmadan diskalifiye edildiğini açıkladı.

Survivor Dokunulmazlık Kim Aldı? 6 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Bu akşam ekranlara gelen dokunulmazlık oyununda ilk oyunda kadınlarda ünlüler takımı galibiyeti aldı. İkinci oyunda ise kıran kırana geçen mücadelede erkekler yarışmasını gönüllüler kazandı. En iyiler turunda her iki takım da kıyasıya mücadele etti. Finalde Batuhan ve Berkan karşılaştı. Batuhan ve Berkan'ın kıran kırana mücadele ettiği oyunda final sayısını Batuhan atarak takımına galibiyeti getirdi. Batuhan'ın galibiyet sayısı ile Ünlüler takımı dokunulmazlık ve iletişim ödülünü kazanmış oldu. İzleyiciler heyecanla ada konseyini bekliyor.