6 Mayıs Survivor All Star'da İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

6 Mayıs Survivor All Star'da İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunun oynandığı cuma gecesi, eleme potasına bir ismi daha dahil etti.

Televizyon ekranlarının en eski tarihli yarışma programlarından birisi olma unvanına sahip olan Survivor yarışması, bu sene de eski yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 2022 yılının yayın hayatına şubat ayı itibari ile start vermiş olan yarışma, oyuncuların performansları ve yarışmaların zorluk dereceleri ile adından söz ettirmeyi başarıyor.

Yarışmanın sonlarına gelindiği şu günlerde parkurların zorluk derecelerinin giderek arttığı gözlerden kaçmadı. Son olarak dün akşam yayınlanan ikinci dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen Survivor All Star, haftanın ikinci eleme adayının belirlenmesini sağladı.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

survivor.jpg

6 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan Survivor All Star, yeni bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyununa şahitlik etti. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıyasıya rekabet ettiği dokunulmazlık yarışmasında, performanslar kadar yarışmacıların arasında çıkan bitmek bilmeyen tartışmalar da göze çarptı.

İlk olarak iki takımın kadınları arasında oynanan dokunulmazlık yarışmasını, 8- 5’lik skor ile Ünlüler takımı kazandı. Daha sonra iki takımın erkek yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlık oyunu, Gönüllüler takımının galibiyetine şahitlik etti. 1- 1’lik skorun ardından takımların en iyi oyuncularının yarıştığı Best of performanslarına şahitlik eden yarışma, Ünlüler takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.

Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, eleme konseyinde oylama yapmak zorunda kaldı. Berkan’ın 1, Seda’nın 1 ve Nisa’nın 4 oy olması ile birlikte, haftanın ikinci eleme adayı Nisa oldu.

Birinci Eleme Adayı Kim?

5 Mayıs Perşembe günü oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazanmıştı. Gönüllüler takımı kaybettikleri oyunun ardından oylama yaptı ve haftanın ilk eleme adayının Evrim olmasına karar verdi.