6 Haziran Survivor All Star'da Boksörlerin Kavgası Gündeme Oturdu! Adem ve Atakan Birbirlerine Girdi!

6 Haziran Survivor All Star'da Boksörlerin Kavgası Gündeme Oturdu! Adem ve Atakan Birbirlerine Girdi!

Survivor All Star’da dün akşam nerede ise yumruklar konuşacaktı. Farklı takımlarda olan iki boksörün sıcak kavgası, milyonlarca Survivor tutkununu ekranları başlarında şaşkına uğrattı. İşte yarışmanın son bölümünde yaşananlara ilişkin ayrıntılar…

Nerede ise her yeni bölümde mutlaka bir tartışmaya şahitlik edilen Survivor All Star yarışmasında, dün akşam yine nefesler tutuldu. Haftanın 4’üncü ve son dokunulmazlık oyununun oynandığı pazartesi gecesi, karşı takımlarda yer alan ve asıl meslekleri boksörlük olan Adem ve Atakan’ın can alıcı kavgası hem yapım ekibini hem diğer yarışmacıları hem de erkanları başlarında olan Survivor tutkunlarını oldukça gerdi. Gecenin sonunda, yarışmaya veda edip etmeyeceği henüz netlik kazanmayan 4’üncü eleme adayı da belli oldu.

Adem’den Hikmete Büyük Ayıp!

Survivor All Star yarışması, bu sene şubat ayında yeni sezona start verdi. Yarışmanın başladığı ilk günden bu yana elektrikleri uyuşmayan iki isim ise Adem ile Hikmet oldu. İki ismin nerede ise fiziksel temasa kadar dayanan tartışmalar içerisine girmeleri hem seyircileri hem de orada yarışan diğer yarışmacıları rahatsız etmeye başladı. Ancak dün akşam yayınlanan yeni bölümde Adem’in Hikmet’e yaptığı “yok artık” dedirtti.

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, Kırmızı ve Mavi Takım haftanın son dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Hazırlanan parkurda yarışmak üzere karşı karşıya gelen ikililer Adem ve Hikmet, tüm performanslarını ortaya koydu. Parkur sonunda bulunan tünel engeline Hikmet’in önce girmesinin ardından, ayağı ile Hikmet’i dürten Adem, büyük tepki topladı.

Atakan’dan Sert Yanıt!

atakan.jpg

Hikmet’e yapmış olduğu hareketi “şaka” olarak değerlendiren Adem’e, bir sonraki yarışmada Atakan aynı şeyi yaptı. Atakan’ın hareketine kayıtsız kalamayan Adem “sana vurursam görürsün” dedi ve ortalık birden karıştı. Dakikalar süren ikili tartışma, fiziksel temasa dönüşmeden dindirildi.

Eleme Adayları Belli Oldu!

Haftanın eleme adayları Kırmızı Takım’dan Nisa, Anıl ve Evrim, Mavi Takım’dan ise Hikmet oldu. Yarışmaya veda edecek olan isim perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümde belli olacak.