5 Haziran İyilik yeni bölüm neden yok? İyilik 7.bölüm neden yayınlanmadı? İyilik dizisi final mi yapıyor?

5 Haziran İyilik yeni bölüm neden yok? İyilik 7.bölüm neden yayınlanmadı? İyilik dizisi final mi yapıyor?

Fox Tv ekranlarında her hafta Pazar günleri yeni bölümü ile yayınlanan İyilik dizisi bu akşam tekrar bölümü ile ekranlara geldi. Peki 5 Haziran İyilik yeni bölüm neden yok? İyilik 7.bölüm neden yayınlanmadı?

Fox Tv ekranlarında her hafta Pazar günleri yeni bölümü ile yayınlanan İyilik dizisi bu akşam tekrar bölümü ile ekranlara geldi. Başladığı günden itibaren hikaye ve konusu ile izleyicilerin dikkatini çeken İyilik dizisinin 7.bölüm fragmanı halen yayınlanmadı. Fox Tv yayın akışına bakıldığında ise İyilik dizisinin tekrar bölümünün bu akşam yayında olacağı bilgisine ulaşılırken izleyiciler neden yeni bölüm olmadığını araştırmaya başladı.

İyilik, Medyapım imzalı, ilk bölümü 29 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün üstlendiği, başrollerini Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisi.

Başrollerini Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve İsmail Demirci'nin paylaştığı İyilik dizisi bu akşam yeni bölümü yayınlanmadı. İzleyiciler neden yeni bölüm olmadığını araştırmaya başlarken detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer aldı.

İYİLİK 7.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi İyilik yeni bölümü bu akşam yayınlanmadı. Dizi ekibinden herhangi bir açıklama gelmezken neden yayınlanmadığına dair detaylar ise henüz belli olmadı.

Geçen hafta 6.bölümü ile ekranlara gelen İyilik dizisi bu hafta yeni bölüm fragmanı yayınlamadı. Diziye dair yapım ekibi herhangi bir açıklama yapmazken dizinin tekrar bölümünü gören izleyiciler ise neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı.

İYİLİK DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmazken izleyiciler final yapıp yapmadığını araştırıyor. İyilik dizisi 6 haftalık performansında reytinglerde iyi bir başlangıç yaparken henüz istenilen seviyelere ulaşılmadığı bilgisi kanal ekibinden geldi. Fakat kanal ekibinden dizi ile ilgili final kararı gelmediği bilgisine ulaşıldı.

İyilik dizisi yeni bölümlerine gelecek haftadan itibaren devam edecek. Bu hafta yayın akışında yaşanılan tekrar bölümü sonrasında ise final kararının olmadığı söylenildi.

5 HAZİRAN FOX TV YAYIN AKIŞI

08:30 Çalar Saat Hafta Sonu
11:15 Ekonomi Arası
11:20 Evlilik Hakkında Her Şey
14:00 Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi
15:30 İyilik
19:00 Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu
20:00 İyilik (Tekrar)
22:45 Yasak Elma

İYİLİK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan'ın Damla'yı kız arkadaşı olarak Neslihan'ın evine yemeğe getirmesi hem Neslihan'a hem Murat'a büyük bir şok olur. Ancak Sinan'ı kullanarak Neslihan'ın Murat'tan ayrılmasına sebep olmak isteyen Damla'nın planı ters teper ve Neslihan, Damla'ya inat onu kendi tuzağına tutsak eder.