5 Haziran 2022 Pazar Kim Milyoner Olmak İster soruları ve cevapları

5 Haziran 2022 Pazar Kim Milyoner Olmak İster soruları ve cevapları

Atv ekranlarında haftada bir gün yayınlanan yarışma programlarından birisi olan Kim Milyoner Olmak İster soru ve cevapları gursesgazetesi.com'da yer alıyor.

Atv ekranlarında haftada bir gün yayınlanan yarışma programlarından birisi olan Kim Milyoner Olmak İster bugün yeni bölümü ile seyircilerin karşısına geçiyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu akşam sorulan soruları izleyiciler yanıtlanmadan internette araştırıyor. Bugün sorulacak sorular ve yanıtların hepsi Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.

5 HAZİRAN 2022 KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE SORULAN SORULAR

Atv ekranlarında her hafta Pazar günleri yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümü ile bu akşam yayınlandı. Yeni bölümde Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile heyecanla merak edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bu akşam sorulacak sorular ve yanıtlar bu sayfada yer alacak. İzleyicilerin her hafta araştırdığı konular arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster soru ve yanıtları bu sayfada..

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMA FORMATI

Kim Milyoner Olmak İster?, 2 Ağustos 2011 tarihinden beri atv'de yayınlanan Türk yarışma programıdır. Günümüzde Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmakta olup Pazar akşamları saat 20.00'de yayınlanmaktadır.

Yarışmada toplam 12 soru yer almaktadır. 2. soruda 2.000 TL, 7. soruda ise 30.000 TL'lik baraj soruları vardır. Yarışmayı kaybettiğiniz takdirde en son geçtiğiniz baraj sorusunun ödülü sizin olur. Çekildiğiniz takdirde en son yanıtladığınız sorunun ödülünü alırsınız.