49 İsimli Yeni Filmin Başrol Oyuncuları ve Konusu Belli Oldu! Bu İkiliye Çok Şaşıracaksınız!

49 İsimli Yeni Filmin Başrol Oyuncuları ve Konusu Belli Oldu! Bu İkiliye Çok Şaşıracaksınız!

49 isimli yeni filmin çekimlerine az bir zaman kala başrol oyuncuları ve filmin konusu açıklandı. Oyuncuların isimlerini duyan izleyiciler, ikilinin nasıl bir iş çıkaracaklarını şimdiden merak etmeye başladılar. İşte 49 filmine ilişkin ayrıntılar…

Ekranların sevilen yüzleri İsmail Hacıoğlu ile Hande Doğandemir, bir film projesi kapsamında bir araya geldi. İkilinin yakalayacakları uyum şimdiden merak konusu oldu.

49 Filminin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Henüz çekimlerine başlanmayan 49 filmi, şimdiden konuşulmaya başlandı. Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş ve Barış karakterleri ile oyunculuk başarısını ortaya koyan İsmail Hacıoğlu, filmin erkek başrol oyuncusu olarak duyuruldu. İsmail Hacıoğlu’nun partneri için ise Hande Doğandemir açıklaması yapıldı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkûm dizisi ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran İsmail Hacıoğlu, uzun bir aranın ardından yapımcıların radarına girmeyi başardı. İki farklı karaktere hayat veren ve ikisinde de mükemmel bir oyunculuk performansı sergilemeyi başaran İsmail Hacıoğlu’nun, yeni filmde canlandıracağı karakter merak konusu oldu.

Son olarak Kutsi ile beraber Annemizi Saklarken isimli dizide rol alan ve başarılı performansına rağmen dizinin reyting kurbanı olmasının ardından ekranlara ara veren Hande Doğandemir’in, İsmail Hacıoğlu ile kuracağı partnerlik ilişkisi, ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı.

49 Filminin Konusu Açıklandı!

ismail-hacioglu.webp

Yakın zamanda çekimlerine başlanması planlanan 49 isimli filmin başrollerinin açıklanmasından sonra filmin konusu da merak edildi. Şimdilik yapılan açıklamalar ışığında alınan bilgilere göre DAEŞ terör örgütünün Musul’da yer alan Türkiye Başkonsolosluğu’na saldırı düzenlemesini ele alacağı bilinen filmin, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın rehineleri kurtarmak amacı ile yaptıkları planları beyaz perdeye aktarması bekleniyor.

Hatay’a Gidecekler!

Hazırlıkları tam gaz devam eden 49 isimli film için oyuncu ve yapım ekibi kadrosunun yakın zamanda Hatay’a gideceği öğrenildi. Daha önce Ayla isimli filmde sergilediği performans ile bu tarz konulu filmlere yakıştığı bilinen İsmail Hacıoğlu’na, şimdiye kadar daha farklı karakterlere hayat vermiş olan Hande Doğandemir’in nasıl eşlik edeceği heyecan ile beklenmeye başlandı.