4 Mayıs Sadakatsiz Var Mı? Sadakatsiz Yeni Bölüm Neden Yok?

4 Mayıs Sadakatsiz Var Mı? Sadakatsiz Yeni Bölüm Neden Yok?

Merakla beklenen Sadakatsiz yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Ekranların sevilen ve en çok takip edilen dizisi olan Sadakatsiz, her hafta yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Heyecanla ilerleyen bölümlerinde her hafta neler olacağı daha da merak konusu oluyor. İlk bölümünden bu yana ilerleyen konusu ve karakterleri ile çok konuşulan dizinin, her hafta yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bu hafta da bayram nedeniyle pek çok dizinin olmaması, Sadakatsiz'in de bu hafta yayınlanmayacağı iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu. Peki Sadakatsiz dizisi bu hafta var mı?

Artık final bölümü beklenen dizide son olayların yaşandığı, heyecanlı bölümlere gelinmeye başlandı. Bu nedenle dizinin takipçileri tarafından her bölüm daha da kıymetli bir hal aldı. Dizinin yeni bölümü büyük bir merakla beklenirken, bir önceki bölümde neler olduğu da merak edildi. Peki Sadakatsiz'in yayınlanan son bölümünde neler oldu?

Sadakatsiz Son Bölümde Neler Oldu?

Asya ve Volkan'ın öpüşmesi üzerine olayların iyice karıştığı dizide, Ali'nin babası ve annesini öpüşürken görmesi, tüm her şeyin sarpa sarmasına neden oldu. Bir olaylar döndüğünü anlayan ve ailesinden hesap sormaya karar veren Ali, annesi Asya ile konuşur. Babası ile öpüştüklerini gördüğünü annesine söyleyen ve hesap soran Ali'yi Derin duyar. Derin, iyi giden bir evliliği olduğunu düşünürken bunları duyunca adeta şok olur. Derin'in duyduğunu fark eden Ali, annesine çaktırmadan Derin'in peşinden gider. Ali ne kadar peşinden koşsa da Derin'i yakalayamaz. Bunun üzerine babası Volkan'ı arayan Ali, her şeyi babasına anlatır.

Bu bölüm ile ekranlara gelen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler olacağı oldukça merak edildi. Geçen hafta yayınlanmayan bölüm üzerine bu hafta Sadakatsiz dizisinin olup olmayacağı oldukça merak edildi. Peki Sadakatsiz yeni bölüm var mı?

Sadakatsiz Yeni Bölüm Yayınlanacak Mı?

Geçen hafta yetişmeyen çekimlerden dolayı yeni bölümün yayınlanmaması üzerine, bu hafta yeni bölümün olup olmayacağı oldukça merak edildi. Bunun üzerine konuyla ilgili yetkili kişilerden açıklama geldi. Açıklama şu şekildeydi; "Sadakatsize kısa bir bayram arası... Merakla beklenen efsane finale son 3 bölüm! 11 Mayıs Çarşamba yeni bölümde görüşmek üzere."