4 Mayıs Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Var Mı? Annenin Sırrıdır Çok 5. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

4 Mayıs Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Var Mı? Annenin Sırrıdır Çok 5. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Henüz 4 bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı büyük bir merakla beklenirken, bu hafta bayram nedeniyle pek çok dizi ve programın olmaması Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yayınlanmama ihtimalini de ortaya çıkardı. Bunun üzerinde sosyal medyada ve internette en çok merak edilenler ve aratılanlar arasında Annenin Sırrıdır Çocuk 4 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak mı? oldu. Peki Annenin Sırrıdır çocuk bu hafta yayınlanacak mı?

Annenin Sırrıdır Çocuk Bu Hafta Var Mı?

Diğer pek çok dizinin bu hafta yayınlanmamasının üzerine Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin bu hafta olup olmayacağı oldukça merak edilmişti. Bunun üzerine dizinin bu hafta bölümünün yayınlanacağı açıklanarak tanıtımı da yayınlandı. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi tanıtımında neler var?

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Bu Hafta Neler Var?

Defne ve Sadun'un eskiden birbirine aşık evli bir çift olduklarını öğrenen Çınar, adeta çılgına döner. Defne'den hesap sormak için üzerine giden Çınar'a Defne tokat atar. Bunun üzerine Sadun ile Çınar arasında geçen diyalogda Sadun Çınar' hala Defne'ye aşık olduğunu ve ikinci bir şansı olsaydı kesinlikle değerlendireceğini söyler. Bunun üzerine Defne ve Sadun'un romantik sahneleri görülür. Fakat bu sahne izleyicilerin kafasını karıştırır. Sahnelerin eski zamandan mı yoksa şimdi yaşanan olaylardan mı olduğu merak konusu olur. İzleyiciler sosyal medya hesaplarında yaptıkları yorum ve paylaşımlarda artık Defne ve Sadun karakterlerini birlikte izlemek istediklerini dile getirirler.

Diğer bir yandan oğluna kavuşabilmek için gün sayan Defne, Meryem'in çocuğu sanarak kendi çocuğuna sarılır, besler ve uyutur. Oldukça duygusal ve üzücü sahnelerin görüldüğü yeni bölümde nelerin yaşanacağı oldukça merak edilir. Defne'nin ne kadar çocuğuna kavuşmak istediğini ve üzüldüğünü görse de Meryem yine de Defne'nin çocuğu ile bir gelecek hayali kurmaktan kendini alıkoymaz.

Peki heyecanla beklenen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman yayınlanacak?

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Her hafta Çarşamba günü saat 20.00'da yayınlanan dizi, bu hafta da aynı gününde aynı saatte yayınlanacak.