4 Haziran Survivor All Star'da Takımlar Karıldı! Yeni Takımların İlk Mücadelesinin Galibi Kim Oldu?

4 Haziran Survivor All Star'da Takımlar Karıldı! Yeni Takımların İlk Mücadelesinin Galibi Kim Oldu?

Türkiye’nin en çok takip edilen yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star’da, dün akşam itibari ile yeni bir dönem başladı. Kadın yarışmacı sayısının eşitlenmesi için karılan takımlar, ilk kez karşı karşıya geldi. İşte Survivor All Star....

Survivor All Star’da takımlar arası mücadele devam ederken, yeni alınan karar ile takımların karıştırıldı. Yarışmacılar, yeni takımları ile ilk dokunulmazlık oyununu oynadılar.

Yeni Takımlar Belli Oldu!

Survivor All Star yarışmasına son veda eden isim, Kırmızı Takım adına yarışan Sema Aydemir olmuştu. Sema’nın elenmesinin ardından Kırmızı Takım’da 1, Mavi Takım’da ise 3 kadın yarışmacı kaldı. Bu adaletsizliği ortadan kaldırmak isteyen Acun Medya, yarışmada yeni bir dönemin başlayacağını ve artık takımların haftalık olarak karıştırılacağını açıkladı.

Acun Medya tarafından alınan yeni karara göre bundan sonra her hafta, ilk dokunulmazlık oyunundan önce iki takımın da haftalık performans birincisi açıklanacak ve performans yüzdesi daha yüksek olan kişi, ilk olarak takımına birini dahil edecek. Karşılıklı yapılan yarışmacı seçmelerinden sonra bir hafta boyunca aynı takımlar ile parkura çıkılacak.

Geçtiğimiz hafta açıklanan bu karardan sonra Nagihan ve Adem performans birincisi seçilerek kendi takımlarını kurdular. Mavi Takım ve Kırmızı Takım’da yer alan yeni yarışmacılar şu şekilde belirlendi:

  • Mavi Takım: Nagihan, Hikmet, Ayşe, Berkan, Ogeday, Atakan
  • Kırmızı Takım: Adem, Anıl, Batuhan, Evrim, Nisa

Dokunulmazlık Oyunu Oynandı!

survivor-001.jpg

Dün, yeni takımları ile ilk kez parkura çıkan yarışmacılar, bu hafta kendi takımlarından birisi elenmesin diye var güçlerini sergilediler. Zorlu bir parkur sürecinde performanslarını gösteren takımlar arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmanın ilk etabını 8-3’lük skor ile Kırmızı Takım, ikinci etabını ise 8-6’lık skor ile Mavi Takım kazandı. 1- 1 ‘lik eşitlikten sonra En İyiler etabına kalan yarışmanın kazananı, 3- 1’lik skor ile Kırmızı Takım oldu.

Eleme Adayı Belli Oldu!

Mavi Takım, dokunulmazlık yarışmasını kaybettikten sonra eleme konseyi gerçekleştirildi. Konseyde adı en çok yazılan isim, Hikmet oldu. Böylelikle Hikmet, haftanın ilk eleme adayı oldu.