4 Haziran Cumartesi Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İkinci dokunulmazlığı kim kazandı?

4 Haziran Cumartesi Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İkinci dokunulmazlığı kim kazandı?

Merakla takip edilen yarışmalar arasında yer alan Survivor All Star'da bu akşam heyecanlı bir oyun oynandı. Peki 4 Haziran Cumartesi Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İkinci dokunulmazlığı kim kazandı?

Merakla takip edilen yarışmalar arasında yer alan Survivor All Star'da bu akşam heyecanlı bir oyun oynandı. İzleyicilerin merakla beklediği gelişmeler arasında yer alan dokunulmazlık oyununa dair sıcak gelişmeler yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazanırken bu akşam ki oynanılacak olan 2.dokunulmazlık oyunu için kazanan isimler kimler belli oldu araştırılıyor.

İzleyiciler internette "survivor dokunulmazlık kim kazandı, survivor dokunulmazlığı kim kazandı, 4 haziran survivor dokunulmazlık kim kazandı" araştırmaları yapmaya başladı. Son saatlerde arama motorunda en fazla aratılan konular arasında yer alan bu gelişmeler sonrasında ise detaylar neredeyse belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım sosyal medyada ifşa olurken eleme adayının ise kim olacağı tartışılmaya başlandı. İşte detaylar!

SURVİVOR'DA 2.DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

surv-4-haziran-2022.png

Tv8 ekranlarında yıllardır devam eden yarışmalar arasında yer alan Survivor'da bu sene All Star sezonu yaşanıyor. Son 10 yılın en iyi yarışmacıları tekrar yarışmaya katılırken nefesler adeta kesiliyor. Bu akşam oynanılacak olan 2.dokunulmazlık oyunu ile ilgili kazanan takımın ifşa olması ise Acun Medya'da sinirleri yıprattı. Gelen bu gelişmeler sonrasında ise kazanan takıma Gürses Gazetesi editörleri erişti. İşte kazanan takım!

2.DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN EKİP: MAVİ TAKIM

Yıllardır Survivor ile ilgili tahmin ve kulis paylaşımlarında bulunan sosyal medya fenomeni Diman Arcana yaptığı paylaşım ile birlikte bu akşam dokunulmazlığı kazanan takımın kim olduğunu açıkladı. Yaptığı paylaşımda Kırmızı takımın ailelerinin bu hafta görüşmediği Twitter'da bir canlı yayın odasında paylaşılırken mavi takımın ikinci dokunulmazlığı kazandığı bilgisine ulaşıldı. Bu konu ile ilgili detayları ise Diman Arcana açıkladı! İşte o açıklamalar..

"Survivor All Star’da bu akşamki İletişim Oyunu’nu kazanan takım ifşa oldu! Twitter’da bir sohbet grubunda Kırmızı Takım’daki yarışmacıların yakınlarından birinin bu akşam yayınlanacak İletişim Oyunu’nu kazanan tarafın kendileri olmadığını ve iletişime geçmediklerini açıklaması üzerine bu akşamki 2. Dokunulmazlığı Mavi Takım’ın kazandığı ifşalanmış oldu.. Sizce Kırmızı Takım’da haftanın ikinci adayı hangi isim olacak?"

Mavi takımın kazandığını açıklayan Diman Arcana ikinci eleme adayının kim olacağını takipçilerine sordu. İzleyiciler merakla yeni bölümü bekliyor.