31 Mayıs 2022 Survivor 4. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

31 Mayıs 2022 Survivor 4. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Artık takımların son kez beraber yarışacağı günlerde dokunulmazlık oyunları daha da önemli bir hal almaya başladı. Bu haftanın son dokunulmazlık oyunu ise oldukça merak edildi. Peki Survivor 4. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Artık son düzlüğe gelindiğinde bireyselliğe geçilecek olan Survivor'da, gerilim ve oyunlardaki heyecan artmaya başladı. Yarışmanın en önemli dönemlerinden biri olarak görülen bu haftalarda, kalan yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele başladı. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunu ile birlikte de yarışmanın finaline kalmak hatta birincilik koltuğuna oturarak yarışmanın kazanan ismi olmak isteyen yarışmacılar, kıyasıya bir mücadele verdi. İlk üç dokunulmazlık oyunlarının ardından, son dokunulmazlık da oynanarak hangi takımdan eleme adayı çıkacağı da oldukça merak edildi. Peki Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNLARI

Bu hafta oynanacak olan 4 dokunulmazlık oyununun ilk üçü tamamlandı. Bu dokunulmazlık oyunlarının ardından hangi takımların kazandığı ve bu takımlardan kimlerin eleme adayı olduğu belirlendi. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu. Mavi Takım'ın bu başarısının ardından Kırmızı Takım'dan bir kişinin eleme adayı çıkması gerekti. Ada konseyinde ise ismi en çok yazılan kişi Anıl oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda Mavi Takım güne daha pozitif ve avantajlı başladı. Bir önceki gün kazandıkları dokunulmazlık oyununun yanı sıra karşı takımdan bir kişinin eleme adayı olması tüm takımı motive etti. Daha enerjik ve pozitif oynanan bir oyunun ardından kazanan takım yeniden Mavi Takım oldu. Bu durumda da Kırmızı Takım'dan Ayşe ikinci eleme adayı oldu.

Üçüncü dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım'ın durumu eşitleyebilmesi için kazanmaktan başka herhangi bir şansı kalmadı. Bu oyunu alması gerektiğini bilerek yarışmaya başlayan takım, talihsizlikler sonucunda oyunu alamadı. Böylelikle bu hafta oynanan 3 dokunulmazlık oyununu da kazanan takım Mavi Takım oldu. Bu durumda da Kırmızı Takım'dan üçüncü eleme adayı Sema oldu.

31 MAYIS SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Bugün oynana dokunulmazlık oyunu ise belki de Kırmızı Takım'ın kaderini belirleyecek olan oyun olarak görüldü. 3 oyunu da kaybeden takımın bu defa kazanması gerektiği konusunda hemfikir olan Kırmızı Takım, kazanmak için tüm güçleri ile adeta savaştılar. Oyun esnasında Anıl'ın ve Evrim ile Anıl ikilisinin aralarında yaşadıkları gerilim ise oyuna damga vurdu.

Son dokunulmazlık oyununu da Mavi Takım'ın kazanması ile birlikte, bu hafta adaya veda edecek olan ismin Kırmızı Takım'dan olacağı kesinleşti. Ada konseyinde ismi ismi Adem'den daha fazla çıkan Batuhan, eleme adayı oldu.