31 Mayıs 2022 En Hamarat Benim puan tablosu! En Hamarat Benim Canay hanım kaç puan aldı?

31 Mayıs 2022 En Hamarat Benim puan tablosu! En Hamarat Benim Canay hanım kaç puan aldı?

Fox Tv ekranlarında Kadir Ezildi'nin sunuculuğunda devam eden En Hamarat Benim yarışması günün puan durumu merak ediliyor. İşte 31 Mayıs 2022 En Hamarat Benim puan tablosu! En Hamarat Benim Canay hanım kaç puan aldı?

Fox Tv ekranlarında Kadir Ezildi'nin sunuculuğunda devam eden En Hamarat Benim yarışması günün puan durumu merak ediliyor. Daha önce temizlik programı ile izleyicilerin karşısına çıkan Kadir Ezildi, eğlenceli sunumu ile birlikte milyonlar tarafından oldukça seviliyor. Fox Tv ekranlarında 31 Mayıs Salı günü yeni bölümü ile yine ekranlara gelen En Hamarat Benim yarışmasında ise günün puanlamaları nasıl oldu merak ediliyor. Peki 31 Mayıs 2022 En Hamarat Benim puan tablosu! En Hamarat Benim Canay hanım kaç puan aldı? İşte detaylar..

EN HAMARAT BENİM CANAY HANIM KAÇ PUAN ALDI?

en-hamarat-benim.png

31 Mayıs Salı günü En Hamarat Benim yarışma programında Canay hanım yarıştı. Günün puanlamaları şimdiden araştırılmaya başlanırken puan durumu açıklandığında ise Gürses Gazetesi adresinde yer alacak. İzleyicilerin merakla beklediği puan durumuna dair tüm detaylar ise merak ediliyor.

En Hamarat Benim programında puanlamalar yapılır yapılmaz bu sayfada yer alacak.

EN HAMARAT BENİM CANAY HANIMDAN YEMEK TARİFLERİ

Fox Tv ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim yarışmasında Canay hanım yemek tarifleri verdi. İşte o yemek tarifleri:

  • EZOGELİN ÇORBASI: 1 adet soğan, yarım çay bardağı bulgur, yarım çay bardağı pirinç, 1 su bardağı kırmızı mercimek, yarım çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 litre su
  • HÜNKARBEĞENDİ: 700 gr kuşbaşı et, 2 adet soğan, 2 adet kırmızı kapya biber. Başamel için: yarım paket margarin, 1 su bardağı un, 1 su bardağı süt, 6 adet patlıcan, 100 gr kaşar peyniri, karabiber, tuz
  • ŞEKERPARE: yarım paket margarin, 1 adet kabartma tuzu, 2 adet yumurta, 1 su bardağı irmik, alabildiği kadar un, 1 paket vanilya. Şerbeti için: 3 su bardağı şeker, 3 su bardağı su, 1 limon

EN HAMARAT BENİM PROGRAM FORMATI

En Hamarat Benim yarışma programında; temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığına güvenen kadınlar kıyasıya bir rekabete girecek.

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi'nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek.

Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak.