30 Nisan Survivor İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Yokluk Adasına Hangi Yarışmacı Gitti?

30 Nisan Survivor İkinci Eleme Adayı Kim Oldu? Yokluk Adasına Hangi Yarışmacı Gitti?

İkinci dokunulmazlığın da oynanmasının ardından yokluk adasına gidecek olan isim merak konusu oldu. Peki Survivor ikinci gitme adayı kim oldu?

Dün oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra bugün hangi takımın kazanacağı merak konusu olmuştu. Her takım kendisini ve takım arkadaşlarını korumak isterken diğer takıma karşı kazanmak istiyorlar. Dün kıyasıya geçen mücadeleden sonra zorlu mücadele son oyunda çok az bir fark ile kazanan ünlüler takımından sonra gönüllüler takımı için zorlu bir süreç başladı. Konseyde performans birincisi olan Hikmet ve Nagihan'ın dokunulmazlığı olması ile birlikte diğer yarışmacıların ismi yazıldı. Parviz ve Evrim en çok ismi çıkan yarışmacılar oldu. Fakat Evrim'in isminin daha çok yazılması ile birlikte yokluk adasına giden isim Evrim oldu. Fakat oynanacak olan diğer 3 oyun için gönüllülerin ve Evrim'in hala şansı vardı. Kendi takımından birini göndermek istemeyen iki takım da bugün oynanan zorlu oyunda kıyasıya bir mücadele verdi. Peki bugünkü dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

30 Nisan Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Bugün oldukça zorlu bir oyunda mücadele eden iki takım arasından yalnızca bir takım galip geldi. Önce kadınların oynadığı oyunda gönüllüler takımı galip geldi. İlk etapta yalnızca kadınların yarıştığı yarışmada ilk etapta gönüller takımı galip gelirken, diğer oyun için nefesler tutuldu. İkinci oyunda yarışan erkeklerde ise yeniden gönüller takımı kazanarak ödülü ve dokunulmazlığı gönüllüler takımına kazandırdılar.

Bugün dokunulmazlık oyununun yanı sıra iletişim ödülünü de kazanan gönüllüler takımı arkadaşlarından gelen videoları mesajları izleme avantajına sahip oldular. Gönüllüler takımına oldukça moral olan bu ödülün yanı sıra ikinci dokunulmazlığı da kazanmış olmaları bir bakıma takım için rahatlama yaşattı. Fakat bu esnada ünlüler takımında konseyde isim yazma gerilimi yaşanmaya başlandı. Gönüllüler takımından Evrim'den sonra hangi yarışmacının ikinci eleme adayı olacağı ve yokluk adasına gideceği merak konusu oldu. Peki hangi yarışmacı yokluk adasına gidecek?

30 Nisan İkinci Eleme Adayı Hangi Yarışmacı Oldu?

Bu defa ünlüler takımından çıkacak olan eleme adayı, konsey sonucunda belli olacak. Ünlüler takımında en çok ismi yazılan yarışmacı eleme adayı olacak. En çok ismi çıkan yarışmacı ise bugünkü konseyden sonra belli olacak. En çok ismi çıkan isim bu akşam hem ikinci eleme adayı hem de yokluk adasına giden isim olacak.

Yapılan oylama sonucunda Ayşe ve Barışın ismi çıktı. Barış'ın isminin Ayşe'den çıkması ile birlikte yokluk adasına giden isim Barış oldu.