30 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

30 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dün oynanan oyun sonucunda Ünlülerin kazanmasından sonra bugün oynanacak dokunulmazlık oyunu oldukça merak edildi. Peki 30 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?


Dün heyecan ile oynanan Survivor ilk dokunulmazlık oyununun sonrasında ada hayatında oldukça tartışmalar meydana gelmişti. Oynanan oyunlar sonrasında iki takım da kıyasıya bir mücadele verdi. Bu mücadelenin üzerine ilk oyunda yarışan kadınlardan gönüllüler takımı kazanan taraf oldu. Durum 1-0 olurken, ikinci oyunda ise erkekler yarıştı. Erkeklerde de ünlüler kazanınca durum eşitlenerek sonuç en iyilerin mücadele ettiği oyunda belli oldu. Son oyunda da başa baş giden mücadelede 2-2 giden mücadele sonrasında son oyunu Anıl alarak dokunulmazlığı ünlülerin kazanmasını sağladı.
Gönüllülerin kaybetmesinden sonra ada konseyinde hangi yarışmacının isminin yazılarak yokluk adasına gideceği oldukça merak edildi. Yapılan oylama sonrasında Evrim Parviz’e oranla daha çok ismi yazılarak yokluk adasına giden isim oldu. Bunun sonucunda Evrim’in yokluk adasında kalarak bugün oynanacak olan dokunulmazlık oyununda yer alamayacağı belli oldu. Evrim bir önceki haftalarda da ismi yazılan ve adada kalan isim olduğu için içinin rahat olduğunu ve arkadaşlarına bugün oynanacak olan yarışmada güvendiğini söyledi. Şimdi de gözler bugün oynanacak olan dokunulmazlık oyununa çevrildi. Peki bugün dokunulmazlık oyununu hangi yarışmacı kazandı?


30 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Yokluk Adasına Kim Gitti?

Dün akşam yayınlanan Survivor bölümünün ardından gözler bugün oynanacak olan dokunulmazlık oyununa çevrilmişti. Yayınlandığı her akşam reyting rekorları kıran TV8 yapımı Survivor All Star 2022, bu akşam yayınlanan bölümüyle de dikkatleri üstüne çekecek. Survivor All Star 30 Nisan bölüm fragmanının yayınlanması izleyicilerin ilgisini çekti. Özellikle Barış, Batuhan, Nagehan ve Atakan'ın sert söylemleri sosyal medyada gündeme geldi. Kırmızılı takımın adasında yaşadığı tatlı sert tartışma programın sevenleri ve yarışmacıların destekçileri tarafından sosyal medyada sıkça paylaşıldı. Programın sevenleri ise internette sıkça bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyununu kimin kazandığını araştırmaya başladı. Bu akşam oynanacak olan ve hem dokunulmazlık hem de iletişim oyunu olan oyunun kazananı henüz belirlenmiş değil. Yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için oyun adasına yeni giriş yaptı. Yarışmanın sonucunda hangi oyuncunun yokluk adasına gideceği ve hangi takımın hem dokunulmazlığı ve iletişim ödülünü kazandığı belli oldu.

Oyunun sonucuna göre 2 oyunu da alan gönüllüler takımı hem dokunulmazlığın hem de iletişim ödülünün sahibi oldu.