30 Mayıs Survivor 3.dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

30 Mayıs Survivor 3.dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Bu akşam oynanan 3. dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı oldukça merak edildi. İşte Survivor 3. dokunulmazlık oyunu!

Survivor'un bugün yayınlanan bölümünde Anıl ve Atakan'ın tartışması gündem oldu. Geçen konseyde Anıl'ın açıklamalarının ardından Atakan'ın verdiği yanıt ile birlikte Kırmızı takım karıştı! Anıl'ın açıklamalarından sonra kendi takımından hiçbir yarışmacıdan destek göremediğini dile getiren Anıl, takım arkadaşları ile tartıştı.

Bu hafta Kırmızı takım için dokunulmazlık oyunlarında yaşanan talihsizlikler ile birlikte oldukça kötü bir hafta oldu. İlk iki dokunulmazlığı da Kırmızı takımın kaybetmesinin ardından iki eleme adayı da Kırmızı takımdan olmuş oldu. İki yarışmadaki başarısız giden skorun ardından bugün yapılacak olan üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanmak isteyen Kırmızı takım arasında gerginlikler eksik olmadı.

ANIL İLE ATAKAN ARASINDA GERGİNLİK!

İkinci dokunulmazlık oyununun ardından Anıl Atakan hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaları takım arkadaşlarından duyduğunu dile getiren Anıl'a Atakan "Tavır değiştireceksen sen bilirsin" demiştim oldu. Anıl'ın bu açıklamanın daha fazlası olduğunu ve bunları da takım arkadaşlarından duyduğunu iddia eden Anıl'a bu defa Atakan'ın cevabı sert oldu.

Atakan; "Bir arkadaşımız da cesaret edip sen şunu dedin, desin bana. Ben de söyleyeyim" dedi. Bu cevabın ardından Kırmızı takımdan ses çıkmaması üzerine Anıl, adaya dönüldüğünde takım arkadaşlarından hesap sordu! "Soruyorum konseyde, üç maymun herkes" diyen anıla Adem ve Batuhan'dan tepki geldi.

Adem'in "Sanki biz seni doldurmuşuz gibi açıklama yapıyorsun" demesinin ardından ortam iyice gerildi. Bu tartışmaların ardından ise konunun bu akşamki konseyde tartışılıp tartışılmayacağı merak edilenler arasındaydı.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARI

İlk iki dokunulmazlığı da Kırmızı takımın kaybetmesinin ardından ilk olarak Anıl, ikinci olarak da Ayşe eleme adayı oldu. Batuhan'ın Ayşe'yi yazmasının ardından Evrim ve Ayşe arasında oldukça ilgi çekici diyaloglara şahit olundu.

Geriye kalan isimlerin Adem, Batuhan ve Sema olması, olası bir dokunulmazlık oyununun daha kaybedilmesi durumda Batuhan'ın eleme adayı olacağı ihtimali üzerinden iddialara neden oldu. Evrim konu ile ilgili Ayşe ile konuşurken Ayşe "Kendi yerini hazırladı, haberi yok." dedi. Batuhan'ın kendi yerine Sema'yı yazması gerektiğini düşünen Ayşe ve Evrim arasında geçen bu diyalog oldukça çok konuşuldu.

3. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Üçüncü dokunulmazlık oyununu da kazanan takım Mavi takım oldu. Bu başarısı ile Mavi takım, haftaya 3'te 3 ile devam ettiler. Üçüncü eleme adayı ise Kırmızı takımdan Sema oldu.