3 Mayıs Masumlar Apartmanı Var Mı? Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Var Mı?

3 Mayıs Masumlar Apartmanı Var Mı? Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Var Mı?

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı bu hafta yayınlanacak mı? Masumlar Apartmanı bu hafta var mı? İşte detaylar...

TRT1'in sevilen dizisi olan Masumlar Apartmanı dizisi finale doğru adım adım ilerlerken her bölümü daha da çok merak edilmeye başlandı. Sonlara doğru karakterlerin yaşadıkları büyük değişimler ve mutluluğa doğru yaklaşmaları izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmesini sağladı.

Oyuncu kadrosunun son derece iyi olmasının yanı sıra karakterlerinin yaşadıkları büyük dönüşümler yaşaması izleyiciler için daha daha izlemesi keyifli anlar yaşattı. Safiye ve Gülben karakterinin büyük değişimleri son bölüme ve sosyal medyaya damgasını vurdu.

Dizinin sıkı takipçileri tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ikilinin büyük değişimleri oldukça konuşuldu. Dizinin başından bu yana geçmişleri ile mücadele eden ikilinin, finale doğru doktor desteği ile artık toparlanmaya başlaması dizinin sevilmesindeki büyük etkenlerden oldu.

Son bölümde zor da olsa artık geçmişinden arınan aile, kendilerine engel olabilecek pek çok özelliklerinden de vazgeçmeye başladılar. Gülben bir bebek sahibi olurken, Safiye de mutluluğa giden yolda tüm gücüyle çabalamayı seçti. Büyük gelişme yaşanan dizinin yeni bölümleri artık daha da çok izlenmeye ve sevilmeye başlandı.

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Yayınlanıyor?

Her hafta sevilerek izlenen dizinin yeni bölümleri son bölümlere gelindikçe daha çok beklenmeye başlandı. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümler Salı günleri TRT1 ekranlarında 20.00'da yayınlanmakta. Fakat bu bölümünün Ramazan Bayramı'na denk gelmesi izleyicilerde büyük merak uyandırdı. Yeni bölüm fragmanının da yayınlanmaması yeni bölümün yayınlanmayacağı konusunda iddialara neden oldu. Peki 3 Mayıs Salı günü Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanacak mı?

3 Mayıs Masumlar Apartmanı Var Mı?

Oldukça sevilen dizinin artık son üç bölümü varken, bu hafta yayınlanması beklenen bölümün olup olmadığı da merak konusu oldu. Dizinin artık yayınlanan her bölümünün daha da ilgiyle takip edilmesi ve sevilmesi, her bölümün daha da çok beklenmesine neden oldu. Peki çok beklenen dizinin bu haftaki bölümü yayınlanacak mı?

Bayram sebebiyle ekranlarda görmeye alıştığımız pek çok dizi ve programın bu hafta yeni bölümlerinin yayınlanmayacağı öğrenildi. Bu sebeple tıpkı diğer diziler gibi Masumlar Apartmanı da bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelemeyecek.