3 Mayıs Destan Dizisi Var mı? Destan Dizisi Neden Yayınlanmadı? Destan Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

3 Mayıs Destan Dizisi Var mı? Destan Dizisi Neden Yayınlanmadı? Destan Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Destan bu akşam yayınlanacak mı? Büyük bir izleyici kitlesi bulunan Destan dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmadığı izleyiciler tarafından oldukça merak edildi. Destan 3 Mayıs Neden Yayınlanmadı?

ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Destan günden güne çok daha başarılı bir yapım haline gelmeye devam ederken 3 Mayıs'ta dizinin neden yayınlanmadığı da oldukça merak edildi. Büyük bir izleyici kitlesi bulunan Destan dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmadığı izleyiciler tarafından oldukça merak edildi. Destan 3 Mayıs Neden Yayınlanmadı?

Oyuncu kadrosunda Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Teoman Kumbaracıbaşı, Deniz Barut, Kanbolat Görkem Arslan, İpek Karapınar, Burak Berkay Akgül gibi isimlerin bulunduğu Destan dizisinin 3 Mayıs akşamı yayınlanıp yayınlanmadığı izleyicileri tarafından oldukça merak edildi. Destan 3 Mayıs'ta neden yayınlanmadı? Destan bu akşam var mı? Destan ne zaman yayınlanacak?

Destan Dizisi Neden Yayınlanmadı?

Oldukça büyük bir izleyici kitlesi bulunan Destan dizisi 3 Mayıs akşam TV ekranlarına gelmedi. Normal şartlarda saat 20:00'da ATV ekranlarında her Salı yerini alan Destan dizisi izleyicilerini bu defa merakta bıraktı.

3 Mayıs Salı akşamı ekrana gelmeme nedeni oldukça merak edilen Destan dizisinin neden yayınlanmadığı oldukça merak edildi. Destan dizisi diğer pek çok dizi gibi Ramazan Bayramı dolayısı ile ekranlara bu akşam gelmeyecek. Ekran hayatına 10 Mayıs Salı gününden itibaren devam edecek olan Destan dizisi izleyicileri diziye bir hafta kısa bir ara verecek.