3 Mayıs Baba Yeni Bölüm Var mı? 3 Mayıs Baba Yeni Bölüm...

3 Mayıs Baba Yeni Bölüm Var mı? 3 Mayıs Baba Yeni Bölüm...

Show TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Baba dizisi 3 Mayıs'ta yayınlanacak mı? Büyük bir izleyici kitlesi olan Baba dizisi neden yayınlanmadı? İşte detaylar...

Show TV ekranlarında severek izlenen dizi Baba ekrana geldiği günden bu yana oldukça ilgi çekmeyi başlamış ve izleyicinin gönlüne taht kurmayı başarmıştı. Duygusal ve dram noktasında devam eden içeriği ile oldukça sevilen Baba dizisi 3 Mayıs'ta yayınlanacak mı? Baba dizisi neden yayınlanmadı? 3 Mayıs Baba dizisi var mı?

İzleyiciler Baba dizisi ile ilgili pek çok soru yöneltirken diziden beklenen açıklama da geldi. Baba dizisinin hem senaryosu hem de oyunculukları oldukça ilgi çekerken dizinin ne zaman olup olmadığı da merak konusu oldu. Bayram dolayısı ile yayınlanıp yayınlanmayacağı oldukça merak edilen Baba dizisi 3 Mayıs'ta var mı yok mu?

3 Mayıs Baba Dizisi Yok mu?

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte yayın günü bayrama denk gelen Baba'nın yayın durumu izleyiciler tarafından oldukça merak edildi. 3 Mayıs'ta yayınlanıp yayınlanmayacağı oldukça merak edilen Baba dizisi izleyicilerini merakta bıraktı. Peki Baba dizisi 3 Mayıs'ta yok mu? Baba dizisi neden yayınlanmadı? 3 Mayıs Baba dizisi ne zaman yayınlanacak?

Baba Dizisi Neden Yayınlanmadı?

Ramazan ayının bitmesi ve hemen ardından Ramazan Bayramı'nın gelmesi ile birlikte pek çok dizi ekran serüvenine kısa bir ara vermek durumunda kaldı. Ramazan Bayramı dolayısı ile ekrana kısa ara veren diziler arasında Baba'da bulunuyor. Bayram dolayısı ile ekrana bir hafta ara veren dizi Baba izleyicilerini de merakta bıraktı.

Baba Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Ekranlara yeni gelen ve hem senaryosu hem de oyunculuklarıyla oldukça beğenilen dizi Baba izleyicilerini bu hafta merakta bıraktı. 3 Mayıs akşamı normalde ekranlara gelmesi gereken dizi ekranlara yayın saatinde gelmeyince izleyicilerini de korkuttu. Baba dizisinin 3 Mayıs'ta ekranlara gelmemesi izleyicilerin ''Baba dizisi ne zaman yayınlanacak?'' sorularını sormasına neden oldu. Baba dizisi 10 Mayıs Salı akşamı tüm sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.