3 Haziran Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

3 Haziran Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Hafta içi her gün yeni bölümleriyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında elenen isim belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta elenen isim kim oldu? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta finaline gelindi. Her hafta olduğu gibi bu hafta da gelinlerin yemek yaptığı, kayınvalidelerin ise bu yemekleri tahmin etmeye çalıştığı yarışmada, bu haftanın birincisi belirlendi. Haftanın ilk anlarından final gününe kadar büyük bir heyecan ile takip edilen program, uzun bir süredir de gündüz kuşağında sevilerek izlenilen yarışma programı arasında yer aldı.

Gelinlerin günün başında kendilerine verilen malzemeler ile ve kayınvalidelerinin tüyoları ile hazırladıkları yemekleri, kayınvalideler ayrı bir odada izliyor. Her şey tamamlandıktan sonra tüm gelinlerin yemekleri, kim olduğu belli olmayacak şekilde masaya diziliyor ve kayınvalideler tek tek tadım yapıyor. Bu tadımın ardından kayınvalideler bu yemeklere tek tek puanlar veriyor. Puanları veren kayınvalidelerin asıl amacı ise kendi gelininin yaptığı yemeği tahmin ederek günün ve haftanın şampiyonunu olmaktır.

Bu süreç içerisinde hem yemekler yapılırken hem de tadım esnasında pek çok gergin dakikalara da şahit olunur. Hem gelinler kendi aralarında hem de kayınvalideler ile geçen sohbette neredeyse her gölüm tartışma yaratacak konular ortaya atılır. Bunun yanı sıra sunucu Nursel Ergin'in ara ara sorduğu sorular ile hem gelinleri hem de kayınvalideleri gülümsetecek anlar da izleyicilere gösterilir. Peki programdaki ödül nedir?

GELİNİM MUTFAKTA ÖDÜL NEDİR?

Her gün en yüksek puanı almak için yarışan gelinler ve kayınvalideler, gün sonunda en yüksek puana ulaşmak ve finalde de en yüksek puan ile büyük ödülü almak için yarışıyorlar. Gün sonunda en yüksek puanı alan geline çeyrek altın, haftanın finalinde ise en yüksek puan ile tamamlayan geline bir adet bilezik veriliyor. En düşük puana sahip olan gelin ve kayınvalide ise o hafta yarışmaya veda ediyor. Peki bu hafta yarışmaya hangi gelin ve kayınvalide veda etti?

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ

  • Pazartesi günü yayınlanan yarışmada günün birincisi Damla oldu.
  • Salı günü yayınlanan yarışmada günün birincisi Damla oldu.
  • Çarşamba günü yayınlanan yarışmada günün birincisi Aslıhan oldu.
  • Perşembe günü yayınlanan yarışmada günün birincisi Aslıhan oldu.
  • Cuma günü yayınlanan yarışmada günün ve haftanın birincisi puanlama sonucunda belli olacak.

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN KİM ELENDİ?

Bu hafta en çok sonunculuğu olan kişi Senanur ve kayınvalidesi Songül'ün bugün skoru değişmez ise eleneceği tahmin ediliyor.