3 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta Aslıhan neden diskalifiye oldu?

3 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta Aslıhan neden diskalifiye oldu?

Her hafta içi Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta dizisinde bu hafta diskalifiye şoku yaşanıldı. Peki 3 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta Aslıhan neden diskalifiye oldu?

Her hafta içi Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta dizisinde bu hafta diskalifiye şoku yaşanıldı. Kayınvalide ve gelinler yaptığı yemekler ile yarıştığı yarışmada herkesin birbirlerinin tabaklarına verdikleri puanlar sonrasında günün birincisi, haftanın şampiyonu ve elenen isimleri açıklanıyor. Haftada en düşük puan alan yarışmacı yarışmadan eleniyor. Bu hafta ise Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku yaşanıldı. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasında kim diskalifiye oldu? İşte detaylar.

3 HAZİRAN CUMA GELİNİM MUTFAKTA KİM DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Sunucu Nursel Ergin 2 Haziran yayınlanan 945. Bölüm fragmanın da yarışmadan iki gelinin diskalifiye olacağını söylemişti. Yaptığı açıklamada ”Böyle önemli bir günde böyle bir şey nasıl oldu nasıl yaşandı hiç bir fikrim yok. Öyle bir olay yaşandı ki ağzımız açık kaldı pes dedik. Başka bir şey duysam bu kadar şaşırmazdım bu sonuç doğrultusunda Gelinim Mutfakta programından diskalifiye edildiniz” dedi.

SUNUCU NURSEL ELGİN OLAYLARI ANLATTI! ASLIHAN NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Nursel Elgin 3 Haziran Cuma günü ekranları başında Gelinim Mutfakta izleyicilerine olayları anlattı. Aslıhan ve Nuray hanım yarışmadan elendiğini açıkladı. Aslıhan ve Nuray hanım büyük bir şok yaşayarak, üzüntülerini kameralar karşısında yaşadı.

”Kaldığınız otelin sahibi Yusuf beyinmiş telefon. Adam sabahtan beri telefonunu arıyormuş. Arkadaşlarım telefonun kaydına baktığında Yusuf beye kayıtlı olduğunu öğrenmişler ve güvenliğe teslim etmiş. Olayın aydınlanmasının ardından kimse böylece yarışmadan elenmemiş oldu.

Yarışmanın en önemli kurallarından birisi yayın öncesi telefonların program görevlilerine teslim edilmesidir. Bu yüzden Hasret, kaynanasının ikinci telefonunu vermemesinden dolayı diskalifiye edilmişti. Bu bölümde de aynı olay yaşandı. Senanur, kuliste çalan bir telefonun olduğunu yetkililere bildirdi. Kulislerde arama sonucunda Nuray Hanımın çantasından telefon çıktı. Bu üzücü haberi vermek de Nursel Ergin'e kaldı. Diskalifiye şoku yaşayan Aslıhan ve Nuray Hanım gözyaşlarına boğuldu.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA FORMATI

5 gün boyunca her gün farklı yemekler yapılır ve süreler verilir kayınvalidelerde gelinlerin yaptığı yemeklere puan verir. Günün en yüksek puanını alan gelin 1 çeyrek altın alır. Yarışmada haftanın final gününde haftanın en yüksek puanını alan geline 5 altın bilezik verilir.