29 Nisan Survivor İlk Eleme Adayı Kim Oldu? Hangi Yarışmacı Yokluk Adasına Gitti?

29 Nisan Survivor İlk Eleme Adayı Kim Oldu? Hangi Yarışmacı Yokluk Adasına Gitti?

İlk dokunulmazlığın oynanmasının ardından ilk eleme adayı olan isim merak edildi. Peki hangi yarışmacı yokluk adasına gitti?

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star yarışmasında bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın birinci dokunulmazlığını kaybeden takım ilk eleme adayını çıkarma durumunda kaldı. Yarışmayı kazanan takım rahat bir nefes alırken, diğer dokunulmazlık oyunu için daha motive oldular. Bunun üzerine diğer takım da ikinci oynanacak olan dokunulmazlık oyunu için daha da hırslandılar.

Kıyasıya geçen dokunulmazlık oyununda oldukça heyecanlı bir oyun izlendi. İlk olarak kadınların yarıştığı oyunda gönüllüler kazanırken, ikinci oyunda ise erkekler yarışarak ünlülerin sayı almasını sağladı. Bunun üzerine beraberlik durumu oluştuğu için en iyilerin yarıştığı üçüncü etaba geçildi. Oyunlarda üstün düzey performans sergileyen, gönüllüler takımından ünlüler takımına geçen Anıl final sayısını alarak Ünlüler takımının kazanmasını sağladı. 6'da 6 yaparak tüm oyunları kazanan Anıl'ın bu performansı ünlülere dokunulmazlık ve ödül kazandırdı. Oyun sonunda ünlüler takımı keyifli bir yemek yerken gönüllüler takımı kimi yazacakları konusunda birbirleri arasında düşünmeye başladı.

Konseye gelindiğinde gönüllüler takımından isim yazılacağı için Acun Ilıcalı öncelikle performans birincilerini açıkladı. En çok oyun kazanan ve puana sahip olan yarışmacılar dokunulmaz olarak, eleme adayı olmaktan kurtuldu. Hem ünlüler takımı hem de gönüllüler takımından haftanın birincilerini açıklayan Acun Ilıcalı, bunun yanı sıra geçen hafta performans birincisi olan Sude'nin güç oyunlarından puan kazandığını belirtti. Geçen hafta birinci olması ile çok konuşulan Sude sosyal medyada çok konuşulması ile gündeme gelmişti. Peki bu hafta hangi isimler performans birincisi oldu?

29 Nisan Survivor Performans Birincileri

Ünlüler takımında Anıl ve Sema'nın, gönüllüler takımında ise Hikmet ve Nagihan'ın birinciliği üstlendiği performansta bu hafta dokunulmaz olan isim Nagihan ve Hikmet oldu. Yarışmacıların performans puanları başlıca şu şekildeydi.

  • Hikmet 33
  • Nagihan 31
  • Anıl 37
  • Sema 24

29 Nisan Survivor İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Gönüllüler takımının yarışmayı kaybetmesi üzerine isimler konseyde bir bir yazılmaya başladı. Daha çok Parviz ve Evrim'in ismi çıktığı konseyde en çok hangi ismin çıktığı oldukça merak konusu oldu. 5 Evrim, 3 Parviz'in çıkması üzerine yokluk adasına gidecek olan isim Evrim oldu.