29 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Barış Yarışmayı Bıraktı Mı?

29 Nisan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Barış Yarışmayı Bıraktı Mı?

Yarışmanın sonlarına yaklaşırken oynana dokunulmazlık oyunları daha da merak edilmeye başlandı. Peki 29 Nisan 2022 Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Tv8 ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından olan Survivor All Star yarışmasında bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynandı. Her hafta heyecan ile beklenen dokunulmazlık oyununda yarışmacıların sayıları azaldıkça dokunulmazlık oyunları daha da heyecanlı bir hal almaya başladı. Hem güç olarak hem de psikolojik olarak zaman geçtikçe ve finale yaklaştıkça heyecanın doruk noktalarına ulaştığı yarışmada, her bölüm daha da ilgi çekici olmaya başladı. Bugün bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Heyecanla beklenen oyunun finaline gelindiğinde nefesler adeta tutuldu. Peki bu haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyununda her hafta daha da fazla heyecanın artması ile birlikte izleyiciler tarafından daha yüksek bir seyir zevki yaşanmaya başlandı. İki etaptan oluşan dokunulmazlık oyununda bugün hangi takımın kazandığı oldukça merak konusu oldu. Dokunulmazlık oyununda bu sene yapılan bir değişiklik ile dokunulmazlık oyunu diğer senelere oranla farklı bir şekilde oynanmaya başlandı.

Bu sene oynanan dokunulmazlık oyununda; önce kadınların yarıştığı yarışma, ilk etabın sonucu belirlenerek, diğer tur için erkekler yarışmakta. Kadınların ve erkeklerin yarıştığı yarışmaların sonucuna göre dokunulmazlığı ve aynı zamanda ödülün sahibi belirleniyor. 2 puana ulaşan takım ödülün sahibi olurken, beraberlik durumunda üçüncü oyun en iyiler seçilerek oynanıyor. Bugün de oynanan oyunda Barış'ın oyunu terk etmesi "Barış yarışmayı bıraktı mı?" sorusunu sordurdu. Peki Barış yarışmayı bıraktı mı?

Survivor Barış Yarışmayı Bıraktı Mı?

Yarışma bu şekilde devam ederken bu haftanın ilk dokunulmazlığı da oynandı. Merakla beklenen yarışmanın sonucu ise özellikle sosyal medyada en çok merak edilenler arasına girdi. Bugün oynanacak oyunun fragmanının yayınlanması ile birlikte Survivor'u yakından takip eden kişiler, bölümde neler olacağını merak etti. Fragmanda Barış'ın oyunu bırakması hem takım arkadaşları hem de seyirciler tarafından oldukça tepki çekti. Oyunu bırakırken kullandığı sözleri ise sosyal medyada "Barış Survivor'u bıraktı mı?" sorularını sordurdu. Yayınlanan fragmanda Barış'ın oyunu bırakırken " Yapamayacağım benim kafam düzelmiyor, Nisa böyle yapmaya devam ettikçe düzelmeyecek!" sözleri üzerinde sosyal medya ayağa kalktı. Barış'ın yarışmayı bırakıp bırakmadığı ve Nisa'nın tepkisi oldukça merak edildi.

29 Nisan Survivor 1. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Bugün oldukça heyecanlı geçecek olan yarışmada hangi takımın kazanacağı oldukça merak konusu oldu. Kazanan isim ise bugün oynan oyun ile belli oldu. 3. etaba kalan yarışmada, kazanan Ünlüler takımı oldu.