29 Nisan Cuma Reyting Sonuçları! Survivor All Star, Arka Sokaklar, Kaderimin Oyunu, Aziz, İyilik Reyting!

29 Nisan Cuma Reyting Sonuçları! Survivor All Star, Arka Sokaklar, Kaderimin Oyunu, Aziz, İyilik Reyting!

29 Nisan Cuma günü reyting sonuçları açıklandı mı? Yeni başlayan diziler ve halen devam eden dizilerde sonuçlar nasıl şekillendi?s

Dün yayımlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre Survivor All Star, İyilik ve Aziz gibi yapımlarının sıralaması belirlendi. Sıralamada sevilen program ve diziler üst sıralarda yer aldı. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da..

29 Nisan Cuma günü yayımlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte vatandaşlar sıralamanın ne şekilde olduğunu merak etmeye başladı.

Sevilen dizi ve programlar, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Diğer Gülbin Tosun İle Ana Haber, Güldür Güldür Show ve Ramazan Sevinci yapımları da listede yerini aldı. İşte 29 Nisan'da yayımlanan yapımların total ilk 10 program, AB ilk 10 program ve 20+ABC1 ilk 10 program sıralamaları..

Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Arka Sokaklar, üçüncülüğü Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Kasaba Doktoru yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Kasaba Doktoru yer aldı.

Total İlk 10 Program

1. SURVIVOR ALL STAR - TV8
2. ARKA SOKAKLAR - KANAL D
3. SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER - FOX
4. YALNIZ KURT - ATV
5. KASABA DOKTORU - TRT 1
6. ESRA EROL'DA - ATV
7. ARKA SOKAKLAR (OZET) - KANAL D
8. AZIZ - SHOW
9. IYILIK - FOX TV
10. PROF. DR. NİHAT HATIPOGLU ILE IFTAR - ATV

AB İlk 10 Program

1. SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER - FOX
2. SURVIVOR ALL STAR - TV8
3. KASABA DOKTORU - TRT 1
4. YALNIZ KURT - ATV
5. KASABA DOKTORU (OZET) - TRT 1
6. AZIZ - SHOW
7. RAMAZAN SEVINCI - TRT 1
8. ARKA SOKAKLAR - KANAL D
9. KADERIMIN OYUNU - STAR TV
10. IYILIK - FOX TV