29 Kasım Salı MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

29 Kasım Salı MasterChef Türkiye'de eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Dün akşam 141’inci bölümü ile ekrana gelen MasterChef Türkiye’de heyecanlı bir takım oyunu oynandı. Gecenin sonunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. İşte fenomen yarışmanın yeni bölüm ayrıntıları…

1 Temmuz tarihinde 5’inci sezonu ile ekranlara gelmeye başlayan ve Tv8 kanalında yayınlandığı tüm sezonlarda olduğu gibi yeni sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Rakiplerine fark yaratarak onları zor durumda bırakan aynı zamanda sosyal medyada da sıklık ile gündem olan sevilen yarışma programı, final için geri sayıma başladı.

Ocak- şubat ayları arasında final yapacağı bilinen MasterChef Türkiye’de son 9 yarışmacı kaldı. Giderek yaklaşan final günü için heyecan dorukta iken son 4’e kalmak isteyen yarışmacılar arasında da rekabet iyice kızıştı. Şef önlüğünü giymeye hak kazanmak ve hayatının bundan sonrasını MasterChef Türkiye’nin de desteği ile şekillendirmek isteyen yarışmacılar, tüm yeteneklerini ortaya dökerek jüri üyelerini etkilemeye çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan son eleme oyununda rakiplerine göre daha az başarılı bir tabak çıkarak yarışmaya 10’uncu olarak veda eden isim Fatma Nur Uçar olmuştu. Hiç vakit kaybetmeden bu haftanın oyunlarını da başlatan jüri üyeleri, dün akşam haftanın ilk takım oyununa şahitlik etti. Gecenin sonunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

ASYA MUTFAĞINDAN MUHTEŞEM YEMEKLER!

29-kasim-sali-masterchef-turkiyede-eleme-adayi-kim-oldu-dokunulmazligi-kim-kazandi.png

Dün akşam 141’inci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye, yine heyecanlı anlar yaşattı. Ayaz’ın kaptanlığında olan mavi takım yarışmacıları ile Gamze’nin kaptanlığında olan kırmızı takım yarışmacıları, haftanın ilk takım oyununda karşı karşıya geldi. Takım oyununda yarışmacılardan Asya mutfağından yemekler yapmalarını isteyen jüri üyeleri, sürenin sonunda tabakları tek tek tattı.

Jüri üyelerinin değerlendirmelerinin sonucunda karşı takıma nazaran daha başarılı tabaklar ortaya koymuş ve haftanın ilk takım oyununu kazanmış olan takım, kırmızı takım olarak açıklandı.

İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Mavi takım yarışmacıları arasında düzenlenen dokunulmazlık oyununun galibi Görkem oldu. Yapılan puanlama sonucunda eleme potasına giren ilk isim, Burak olarak açıklandı.