27 Mayıs 2022 Gelinim Mutfakta kim elendi? Yarışmaya veda eden isim kim oldu?

27 Mayıs 2022 Gelinim Mutfakta kim elendi? Yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Kanal D ekranlarında sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi araştırılıyor. İşte 27 Mayıs 2022 Gelinim Mutfakta elenen isim..

23 - 27 Mayıs Gelinim Mutfakta yeni hafta yarışmasında şampiyon kadar elenen isim de merak ediliyor. Yarışma takipçileri bu hafta elenecek ismi merakla beklerken çekişmeli geçen haftada kim veda edecek merak ediliyordu.

Her hafta büyük bir heyecana sahne olan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta kim elendi sıkı bir şekilde araştırılmaya başlandı. İzleyicilerin her hafta takip ettiği programlar arasında yer alan Gelinim Mutfakta'da gelinler yemek yaparken kaynanalar ise puanlamalarını gerçekleştiriyor. Her haftanın birincisi bilezik ödülünü alırken en düşük puanda kalan gelin ise eleniyor.

Her hafta Cuma günleri şampiyonluk ve elemeler gerçekleşirken izleyicileri de gergin anlar bekliyor. Merakla beklenen Cuma günlerinde yaşanan olaylar ve haftanın şampiyonu, elenen isimleri kamuoyu ile paylaşılıyor. Peki 27 Mayıs 2022 Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi? En düşük puanı alacak gelin bu hafta elenecek iken şampiyon ise bilezik ödülünün sahibi olacak.

27 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUANLAR

Hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler 5 gün boyunca en yüksek puanı almaya çalışıyor. En az puan alan gelin ve kaynana ise programa veda ediyor. Bu hafta ise gelecek puanlar ile birlikte Gelinim Mutfakta yarışmasında elenecek isim araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta Toplam Puan durumu (23-27 Mayıs Haftası) – Perşembe

Damla: 45 + 14 = 59
Senanur : 35 + 12 = 47
Aslıhan: 56 + 13 = 69
Selma: 37 + 9 = 46

27 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Yeni bölüm öncesinde Gelinim Mutfakta'da bu haftanın birincisinin Aslıhan olması beklenirken elenecek ismin ise Selma veyahut Senanur olması bekleniyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 27 Mayıs Cuma toplam puanların açıklanmasının ardından elenecek isim Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.

Yeni bölümün başlaması ile birlikte büyük heyecana sahne olacak Gelinim Mutfakta yarışmasında fragman yayınlandı. Yayın akış programına göre öğle saatlerinde başlayarak 2 saat içerisinde tamamlanan yarışma programında elenecek ismin kim olacağı çok merak ediliyor.