25 Mayıs Survivor All Star'a Veda Eden İsim Belli Oldu! Kadın Sayısı Bir Azaldı!

25 Mayıs Survivor All Star'a Veda Eden İsim Belli Oldu! Kadın Sayısı Bir Azaldı!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star’da dün akşam ödül oyunu oynandı. Ödül oyunun sonra gerçekleştirilen ada konseyinde ise yarışmaya vedan eden isim belli oldu. İşte Survivor All Star’ın son bölümüne ilişkin ayrıntılar…

Survivor All Star dün akşam hem ödül oyunu hem de ada konseyi ile ekranlara geldi. Gecenin sonunda, adaya veda eden isim açıklandı.

Gönüllü Kadınları Defalarca Yarışmak Zorunda Kaldılar!

Survivor All Star, dün akşam ödül oyunu ile ekranlara geldi. Uzun ve zorlu bir parkurda performans sergilemeye hazırlanan yarışmacılara, Gönüllüler takımından Evrim’in sakatlık yaşadığı ve doktor raporu ile oyunda oynayamayacağına karar verildiği bildirildi. Bu haber üzerine Gönüllüler takımının kadın grubu Nisa ve Nagihan olmak üzere iki kişi kaldı.

Karşı takımda yer alan Sema, Ayşe ve Sude’ye karşı defalarca oyuna çıkmak zorunda kalan Nagihan ve Nisa, oldukça zorlu anlar yaşadı. Dün atışları istediği gibi yapamayan Nagihan sadece üç sayı aldı ve geri kalan 5 sayıyı da Nisa alarak, yarışmanın kadınlar etabını Gönüllüler takımı kazandı.

Ödül Oyununun Kazananı Belli Oldu!

Ödül oyununun kadınlar etabının tamamlanmasının ardından sıra iki takımın erkeklerinin performans sergilemesine geldi. Kıyasıya bir rekabetin gözlendiği yarışmada, bir Gönüllü erkekleri, bir Ünlü erkekleri sayı aldı. Ancak yarışmanın erkekler etabını, Gönüllüler takımı kazandı.

Hem kadınlarda hem de erkeklerde oyunu kazanan Gönüllüler takımı, pırpır uçakla başka bir adada yer alan su parkına götürüldü. Doyasıya eğlenen ve günün sonunda mükemmel bir akşam yemeği sofrasına konuk olan Gönüllüler takımı, geceyi bir villada geçirdi.

Elenen İsim Belli Oldu!

sude-burcu.jpg

Geçtiğimiz hafta oynanan 6 dokunulmazlık oyununun 6’sını da kazanan Ünlüler takımı, Gönüllüler takımından bir kişinin eksilmesini sağlamıştı. Bu hafta, geçtiğimiz haftanın yıkımını geride bırakarak performans sergilemeye çalışan Gönüllüler takımı yarışmacıları, 4 dokunulmazlığın 2’sini aldı.

Bu hafta eleme adayı olarak isimleri çıkan Hikmet, Berkan, Sude ve Ayşe, dün akşam elenen isim açıklanmadan önce gergin anlar yaşadı. Sonuç olarak gecenin sonunda elenen ismi Ünlüler takımından Sude Burcu olarak açıkladı.