24 Mayıs Survivor All Star kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?

24 Mayıs Survivor All Star kim elendi? Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor All Star 113.bölümü ile 24 Mayıs Salı günü ekranlara geldi. 24 Mayıs 2022 Survivor All Star kim elendi?

Survivor All Star 113.bölümü ile 24 Mayıs 2022 Salı günü ekranlara geldi. Zorlu geçen haftanın ardından eleme potasına çıkan 4 adaydan hangisi adaya veda edecek merak ediliyor.

Survivor All Star'da heyecan her geçen gün artmaya devam ederken adaya bu akşam kimin veda edeceği ise merak konusu oldu. 24 Mayıs Salı günü ekranlara gelen Survivor All Star'da bu hafta eleme adayı 4 yarışmacı var. 4 yarışmacıdan hangisi adaya veda edecek merak ediliyor. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Survivor'da Eleme Adayları Kim Oldu?

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonucunda son eleme adayı Hikmet oldu...

Yaşanan konseyler sonucu ilk eleme adayı Berkan, ikinci eleme adayı Ayşe, üçüncü eleme adayı Hikmet ve son eleme adayı Sude oldu.

24 Mayıs Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

Bu hafta iki takım da dokunulmazlığı kaybettiği için eleme adayları hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımından oldu. İlk dokunulmazlığı Ünlüler kazanırken diğer üç dokunulmazlığı gönüllülerin kazanması ile eleme adayları da bu doğrultuda oldu.

Survivor All Star'da 24 Mayıs 2022 Salı günü itibariyle 4 eleme adayından kimin adaya veda edeceği merak edilen konular arasında yerini aldı. 24 Mayıs tarihi itibari ile adaya veda edecek isim 23:30'da Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.

Berkan Karabulut, Ayşe, Hikmet ve Sude arasından kim adaya veda edecek?

Diman Arcana Sude'nin Elendiğini Açıkladı!

Survivor hakkında yaptığı paylaşımları ile dikkat çeken Diman Arcana 24 Mayıs Salı günü elenecek aday hakkında tahminde bulundu.

Survivor All Star’da bu akşam yayınlanacak eleme konseyinde hislerime göre adaya veda eden isim Hikmet, Ayşe ve Berkan ile girdiği potadan çıkamayan Sude olacak.. Acun Ilıcalı’nın söylemiş olduğu gibi konsey çekimlerinin ekranda gösterilmesinden yalnızca birkaç saat önce yapılmasından dolayı elenen hakkında sosyal medyada “kesin” ibaresiyle paylaşılan haberlerin gerçekliği yok ancak Sude’nin bu potadan çıkabilme ihtimalini diğer adaylarla kıyasladığımızda imkansıza yakın gözüküyor.