24 Mayıs Salı Gelin Evi Aleyna gelin kaç puan aldı? 24 Mayıs Gelin Evi Aleyna puanı!

24 Mayıs Salı Gelin Evi Aleyna gelin kaç puan aldı? 24 Mayıs Gelin Evi Aleyna puanı!

Show Tv ekranlarında izleyiciler tarafından merakla izlenen Gelin Evi yarışma programında günün puanlamaları araştırılıyor. Peki 24 Mayıs Salı Gelin evi günün puanlamaları! 24 Mayıs Gelin Evi puan durumu

Show Tv ekranlarında izleyiciler tarafından merakla izlenen Gelin Evi yarışma programında günün puanlamaları merak ediliyor. Başladığı günden itibaren izleyicilerin dikkatini çeken ve birçok şehire giden Gelin Evi programında her hafta bir şampiyon çıkıyor. Yeni gelinler evlerini gezdikleri diğer gelinlere puanlamalar yaparak eleştirilerde bulunuyorlar.

Program formatı Türkiye'de gündüz kuşağında oldukça tutulurken izleyiciler ise haftanın şampiyonu kim oldu merak ediyor. Gelin Evi programında her hafta bir şampiyon çıkarken 24 Mayıs Salı günü puanlamalar nasıl oldu araştırılıyor. İzleyiciler yarışma programının reklama girmesi ile birlikte şampiyonu göremez iken internette araştırmalarda bulunuyor. Peki Gelin Evi 24 Mayıs Salı puanlamaları nasıl oldu? İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

24 MAYIS GELİN EVİ ALEYNA GELİN KAÇ PUAN ALDI?

24 Mayıs Salı günü Gelin Evi programında günün puanlamaları nasıl oldu araştırılıyor. İşte Gelin Evi'nde bu hafta yarışan yarışmacılar ve puan durumu..

Gelin Evi'nde 24 Mayıs 2022 Salı günü yarışan Aleyna gelinin aldığı puan açıklanır açıklanmaz bu sayfada yer alacak.

23 MAYIS GELİN EVİ DUYGU GELİN KAÇ PUAN ALMIŞTI?

Gelin Evi'nde dün 23 Mayıs Pazartesi haftanın ilk günü yarışmacısı Duygu gelinin aldığı puan..

duygu-gelin-aldigi-puan.png

GELİN EVİ'NDE BU HAFTA ALL STAR PROGRAMI BAŞLADI!

Gelin Evi'nde 23 - 27 Mayıs haftası All Star programı başladı. Buna göre ise daha önce yarışan şampiyonlar All Star haftasında tekrar karşı karşıya gelecek. İşte bu hafta ki yarışmacılar..

  • Duygu Gelin
  • Aleyna Gelin
  • Özge Gelin
  • Seda Gelin
  • Kübra Gelin

GELİN EVİ HAFTANIN BİRİNCİSİ NE KADAR ÖDÜL ALIYOR?

Gelin Evi haftanın şampiyonları ne kadar ödül alıyor merak ediliyor. Gelin Evi programında cuma günü yapılan final de en yüksek puanı alan yarışmacı 10 çeyrek altının sahibi oluyor.

10 çeyrek altını kazanmak için mücadele veren yeni gelinlerin büyük mücadelesinde her hafta kazanan kişi vatandaşlar tarafından araştırılıyor.