24 Kasım Perşembe günü MasterChef Türkiye'de takım oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

24 Kasım Perşembe günü MasterChef Türkiye'de takım oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Bir günlük aranın ardından dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışmasında, haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. İşte yeni bölüme ilişkin ayrıntılar…

Bu sene 1 Temmuz tarihinde yayınlanan yeni bölümü ile birlikte 5’inci sezonunu başlatmış olan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni sezonunda da izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. 2018 yılından bu yana Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan sevilen yarışma programı, aynı kalan konsepti ve jüri üyelerinin yanı sıra bu senenin yarışmacı kadrosu ile de adeta göz dolduruyor.

Temmuz ayından bu yana yeni sezonu ile ekranlarda olan ve izleyiciye keyifli anlar yaşatan MasterChef Türkiye yarışması, yavaş yavaş sezon sonuna doğru gelmeye başladı. Ocak ayında final yapacağı tahmin edilen yarışma programında, şu an 10 yarışmacı kaldı. Takım oyunlarının devam ettiği ancak ağırlıklı olarak düellolar halinde oyunların düzenlendiği yarışmada, bireysellik ön plana çıkmaya başladı. Her yarışmacının hayalinin şampiyon olmak olduğu yarışma programı, son olarak dün akşam izleyicilerinin karşılarına çıktı.

Çarşamba günleri yayın akışına dahil edilen “Tuzak” isimli dizi sebebi ile artık hafta içi bir gün yayına ara veren MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yayınlanan bölümü ile yine reyting rekorlarını alt üst etti. Haftanın ikinci takım oyununun oynandığı yeni bölümde heyecan doruklara çıktı. Gecenin sonunda eleme potasına giden ikinci isim belli oldu.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

24-kasim-persembe-gunu-masterchef-turkiyede-takim-oyununu-kim-kazandi-eleme-adayi-kim-oldu.webp

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de yine heyecanlı anlar yaşandı. Ayaz’ın kaptanlığında ki kırmızı takım ile Burak’ın kaptanlığında ki mavi takım yarışmacıları, ana malzemesi lahana olan bir menü hazırladı. Gecenin sonunda oy çokluğu ile yarışmayı kazanan takım, kırmızı takım oldu.

İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Salı günü oynanan kaptanlık oyununu da kırmızı takım kazanmış ve mavi takımın ilk eleme adayı Fatma Nur olmuştu. Dün akşam da önce dokunulmazlık oyunu oynayan sonrasında ise oylamaya çıkan mavi takım yarışmacıları, gergin anlar yaşadı. Gecenin sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Kıvanç, ikinci eleme adayı ise Gamze oldu.