24 Haziran Survivor elenen isim, Survivor kim elendi? Şampiyonlukta favoriydi elendi?

24 Haziran Survivor elenen isim, Survivor kim elendi? Şampiyonlukta favoriydi elendi?

Dün akşam Acun Ilıcalı'nın sunduğu eleme konseyinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Şampiyonluğun en büyük favori adaylarından biriydi, Nagihan, Hikmet ve Ayşe 3'lü eleme potasında yer alıyordu. Survivor'da kim elendi? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Dün akşam Acun Ilıcalı'nın sunduğu eleme konseyinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Şampiyonluğun en büyük favori adaylarından biriydi, Nagihan, Hikmet ve Ayşe 3'lü eleme potasında yer alıyordu. Survivor'da kim elendi?

Survivor'da büyük İstanbul finaline doğru adım adım sayılı günler kala, iki günde oynanılan bireysel dokunulmazlık oyunları sonrası dokunulmazlığı kazanan yarışmacı konseyde bir isim söyleme hakkına ve kendini korumaya alıyor. Finale sayılı günler kala, Survivor izleyicileri tarafından en çok aratılan konulardan birisi yarışmadan kimin elendiği sorusu oluyor. Adem bu haftaki eleme potasında başrol oyuncu olarak sahne aldı. Bireysel dokunulmazlık oyunlarında kasıp kavuran başarı hikayesi yazdı. Dün akşam Hikmet Tuğsuz'u 3'üncü eleme adayı olarak potaya koydu. Böylelikle Nagihan Karadere, Ayşe Yüksel ve Hikmet Tuğsuz üçlü potası oluştu. 24 Haziran Survivor elenen isim kim oldu?

Elenen Yarışmacı!

Adem Kılıçcı tarafından dün akşam ismi söylenilen Hikmet Tuğsuz'un potaya dahil olmasıyla beraber üçlü pota kesinleşti. Böylelikle ilk isim Ayşe, ardından Nagihan ve son olarak Hikmet'in söylenmesiyle birlikte eleme konseyinde yarışacak toplu SMS oylaması sonrası en az SMS alan yarışmacı yarışmanın başından beri emek gösterdiği 5 aylık süreç sonrası elenecekti. Adem Kılıçcı tarafından ikinci aday olarak söylenilen Nagihan Karadere, şampiyonluğun en büyük favori adaylarından biriydi, ama beklenmedik bir gelişme yaşanarak Survivor'dan elenen isim Nagihan Karadere oldu.

Ödül Oyunu!

Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem Kılıçcı son zamanlarda dile getirdikleri ve bu ödül gelsin de yemek olarak yiyelim dedikleri oyun ödülüyle beraber bireysel dokunulmazlık yarışması bir arada oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Adem Kılıçcı, aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. Ödülü kazanan yarışmacı yanında iki kişiyi de alarak toplam üç kişi ödülden yararlanacaktı. Adem iki bayan yarışmacının ismini beklemek istedi. Nisa ve finalde beraber mücadele ettiği Ayşe ile beraber yemek ödülünün ziyafetini beraber yaşadılar.