22 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

22 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 22 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Survivor All Star'da son dönemlere girilirken heyecan dozajı artıyor. Buna göre ise 22 Mayıs 2022 Pazar günü oynanılan dokunulmazlık oyununda kimin kazandığı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Özellikle dokunulmazlık oyununu kazanan takımın ardından eleme adayı olarak çıkacak kişi şimdiden trend aramalara girdi.

Survivor All Star yeni bölümü ile 22 Mayıs 2022 Pazar 21:00'da başladı. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan takımların önemi her geçen gün artarken 22 Mayıs günü kazanan takım araştırılmaya başlandı. 22 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

SURVİVOR ALL STAR'DA YARIŞMA DÜZENİ DEĞİŞİYOR!

Survivor All Star’da kartlar yeniden dağıtılıyor! Son haftalarına girilen yarışmada yarışmacı sayısının azalmasıyla beraber oyun sistemi de değişiyor. Planlanan yeni düzenlemeye göre bir takımdaki kadın yahut erkek yarışmacı sayısı elemeler sonrası 2’ye düştüğü anda oyunlar kadın - erkek ayrı turları olarak değil, kadın - erkek karışık olmak üzere 10’da bitecek şekilde oynanacak.

22 MAYIS 2022 PAZAR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

22 Mayıs 2022 Pazar günü Survivor All Star'da oynanılan üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli olur olmaz haberimizde yerini alacak.

İlk iki eleme adayı Berkan ve Ayşe olurken üçüncü eleme adayı da kazanan takımın ardından gündemde ki yerini alacak.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

  • Haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Berkan olurken; haftanın 2. eleme adayı ise Ayşe olarak belirlendi.
  • Üçüncü eleme adayı belli olur olmaz Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.