21 Mayıs Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

21 Mayıs Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Uzun yıllardır ekranlarda ki başarısını koruyan Survivor yarışması, dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyicinin karşısına çıktı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, arama motorlarında sıklık ile sorgulandı.

Survivor All Star dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile ekranlarda ki yerini aldı. Kıyasıya rekabetin kaybedeni merak ediliyor.

Haftanın İlk Dokunulmazlık Oyunu Oynandı!

survivor.jpg

Survivor All Star yarışması dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile izleyiciyi ekranların karşısına kilitlemeyi başardı. Yarışmanın finaline doğru adım adım yaklaşıldığı şu günlerde parkurların zorluk seviyesi ve yarışmacıların kazanma hırsları iyiden iyiye artmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta oynanan 6 dokunulmazlık oyununun 6’sını da kaybeden Gönüllüler takımı, dün akşam oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununa kazanma hırsı ile başladı. Yarışmanın kadınlar etabını hırsları doğrultusunda kazanmayı başaran Gönüllüler takımı, erkekler etabında istediğini alamadı ve birbirine yakın olan skorlar sonucunda Ünlüler takımının erkeklerine yenildi.

1-1’lik skor sebebi ile en iyiler etabına uzayan yarışma, büyük bir heyecan ile takip edildi. Sonuç olarak en iyiler etabını kazanan takım ise Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı galibiyetlerini pizza ödülü ile kutladı.

Dokunulmaz Olan İsim Şaşırttı!

Gönüllüler takımının 7 dokunulmazlık oyununu da üst üste kaybetmiş olması takımın moralini yerle bir ederken, eleme oylaması yapılması adına bir ada konseyi düzenlendi. Eleme oylaması etabına geçilmeden önce Gönüllüler takımının performans birincisi olan ve bu sayede de dokunulmaz olmaya hak kazanan ismi açıklayan Acun Ilıcak, ekranları karşısında yer alan izleyicinin şaşırmasına sebep oldu. Acun Ilıcalı, ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımının Hikmet’i yazamayacaklarını çünkü Hikmet’in 54 puan ile dokunulmaz olduğunu açıkladı.

İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Gönüllüler takımı haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybettikleri için bir eleme oylaması gerçekleştirdi. Yarışmanın başladığı günden bu yana en çok ismi yazılanlardan olan Evrim Keklik, bu kez potaya giren ilk isim olmadı. Yapılan oylama sonucunda ismi en çok çıkan ve haftanın ilk gitme adayı olan yarışmacı, Berkan olarak açıklandı.