2022 Survivor All Star ne zaman final yapacak?

2022 Survivor All Star ne zaman final yapacak?

Survivor'da bu sezon All Star yarışması düzenlenirken uzun süren yarışmanın ardından ne zaman final yapacağı konuşulmaya başlandı. 2022 Survivor All Star ne zaman final yapacak?

Survivor'da bu sezon All Star yarışması düzenlenirken uzun süren yarışmanın ardından ne zaman final yapacağı konuşulmaya başlandı. Türkiye'de Survivor yarışma formatını ilk olarak getiren medya patronları arasında yer alan Acun Ilıcalı, Show Tv'de ki başarılı performansının ardından kariyer basamaklarını birer birer yükseltti.

Acun Ilıcalı'nın Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi programlarının ardından Türkiye'de büyük ses getirirken Tv8'de kendi yapımlarını yayınlamaya başlamasının ardından bu sezon Survivor All Star yarışması düzenleniyor. Survivor'da her sene yarışmacılar değişirken bu sene son 5 senenin başarılı isimleri yarışıyor. Özellikle izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmada ne zaman final yapacağı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

SURVİVOR ALL STAR NE ZAMAN FİNAL YAPACAK 2022

Medyada elde edilen verilere göre Survivor All Star'ın final yapacağı tarih aşağı yukarı belli olmaya başladı. Buna göre ise Instagram ve Twitter'da yapılan paylaşımlar sonrasında programın final bölümünün Temmuz ayında Türkiye'de yapılması bekleniyor. İşte detaylar..

Survivor All Star’ın final tarihi büyük oranda netleşti! Son 13 yarışmacısıyla yola devam eden Survivor All Star’ın bu sezonki final tarihi 2 - 9 Temmuz arası olarak belirlendi. Toplamda 5 ya da 6 ismin Türkiye’de düzenlenecek final etabına kalacağı Survivor All Star’da şampiyon bu tarihler arasında belli olacak.

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU EN GEÇ 9 TEMMUZ TARİHİNDE BELLİ OLACAK!

Survivor'da bu sezon All Star çekilirken izleyiciler ise yarışmaya büyük ilgi gösteriyor. Gündeme düşen sıcak gelişmelere göre ise Survivor All Star yarışmasının bu sene en geç 9 Temmuz tarihine kadar tamamlanması bekleniyor.

Survivor All Star ile ilgili gelişmeler sonrasında yarışmanın finali ve şampiyon olacak ismi en geç 9 Temmuz tarihinde Türkiye'de belli olacak. Şampiyonluk için gündeme gelen isimler arasında ise Avatar Atakan, Adem Kılıç, Ogeday, Ayşe ve Merve gibi isimler yer alıyor. Yarışmanın sonuna doğru gelirken şampiyonluk için ise yarışmacılar ellerinden geleni gösteriyorlar.

Survivor All Star finaline dair detaylar gelmesi durumunda ise gelişmeleri Gürses Gazetesi adresinden öğrenebileceksiniz. Bizi takip etmeye devam edin!