2022 Konuşanlar nerede çekiliyor? Konuşanlar programına nasıl gidilir?

2022 Konuşanlar nerede çekiliyor? Konuşanlar programına nasıl gidilir?

Türkiye'nin bir numaralı talk show programlarından birisi olan Konuşanlar ile ilgili merak edilenler.. Konuşanlar programı nerede çekiliyor? Konuşanlar programına nasıl gidilir?

Türkiye'nin bir numaralı talk show programlarından birisi olan Konuşanlar ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Youtube'da başladığı günden itibaren kısa süre içerisinde milyonlarca izlenmeye ulaşan Konuşanlar programı kısa süre sonra Exxen'e transfer olmuştu. Hasan Can Kaya'nın Exxen transferi sonrasında ise izleyiciler programa katılmak için Konuşanlar programına bilet almaktadırlar.

Konuşanlar programına daha önce katılmamış ve hiç gitmemiş kişilerin araştırdığı konular arasında programın çekildiği yer geliyor. İzleyiciler internette "konuşanlar programı nerede çekiliyor, konuşanlar nerede çekiliyor, konuşanlara nasıl gidilir, konuşanlar programı adres tarifi" araştırması yapıyor. Konuşanlar programının adresini öğrenmek ve adres tarifi almak için haberi okumaya devam edin.

KONUŞANLAR PROGRAM FORMATI

Programın sunucusu olan Hasan Can Kaya aynı zamanda formatın da sahibi. Programa katılan konuklar başlarından geçen hikayeleri paylaşıyorlar. Hasan Can Kaya da ilk etapta verilen cevaplara göre seyirciler arasından konuşanları seçerek isimleri tahtaya yazıyor. Arından ikinci bölümde sorulan sorular içerisinden en çok reaksiyon alan yanıtları veren yarışmacılar çarpı alıyor. Çarpısı en çok olan 1 kişi de o günün şampiyonu oluyor ve hediye olarak konser bileti kazanıyor.

KONUŞANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR 2022

Milyonlarca izleyici tarafından büyük bir ilgiyle seyredilen program Grand Pera'da çekilmektedir. Grand Pera'nın adresi Grand Pera Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No:56-58 / Beyoğlu TAKSİM / İstanbul'dur.

KONUŞANLAR PROGRAMINA NASIL GİDİLİR?

Konuşanlar programına katılmak isteyen izleyiciler programa nasıl gideceğini araştırıyor. Konuşanlar programı Grand Pera'da çekilmektedir. Grand Pera'ya gitmek isteyen vatandaşlar ise nasıl gideceğini araştırmaktadır. Grand Pera Beyoğlu'nda bulunan bir kurumdur. Bu kurum üzerinde Konuşanlar programının çekimlerine gidebilirsiniz.