2019'da Hindistan'da Bhopal şehrinde kuraklığın bitmesi için törenle evlendirilen aşırı yağış ve seller yüzünden 2 ay sonra..

2019'da Hindistan'da Bhopal şehrinde kuraklığın bitmesi için törenle evlendirilen aşırı yağış ve seller yüzünden 2 ay sonra..

2019'da Hindistan'da Bhopal şehrinde kuraklığın bitmesi için törenle evlendirilen aşırı yağış ve seller yüzünden 2 ay sonra sorusu yanıtı..

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile Atv ekranlarında bu akşam yayınlandı.

SORU: 2019'da Hindistan'da Bhopal şehrinde kuraklığın bitmesi için törenle evlendirilen aşırı yağış ve seller yüzünden 2 ay sonra kilden yapılma modelleriyle gerçekleştirilen törende boşandırılan hangisidir?

ŞIKLAR:

DOĞRU CEVAP: İKİ KURBAĞA

ekran-resmi-2022-06-05-22-31-32.png

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile Atv ekranlarında bu akşam yayınlandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla merak edilen soruların yanıtlarını araştıran kullanıcılar internette araştırmalar yapıyor. Peki Kim Milyoner Olmak İster'de bu akşam yayınlanan soru ve yanıtlar neler? İşte detaylar!

KİM MİLYONER OLMAK İSTER PROGRAM FORMATI

Kim Milyoner Olmak İster?, 2 Ağustos 2011 tarihinden beri atv'de yayınlanan Türk yarışma programıdır. Günümüzde Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulmakta olup Pazar akşamları saat 20.00'de yayınlanmaktadır.