20 Mayıs Cuma Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu? 20 Mayıs Gelin Evi kim kazandı?

20 Mayıs Cuma Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu? 20 Mayıs Gelin Evi kim kazandı?

Show Tv ekranlarında izleyiciler tarafından merakla izlenen Gelin Evi yarışma programında haftanın birincisi merak ediliyor. 20 Mayıs Cuma Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu? 20 Mayıs Gelin Evi kim kazandı?

Show Tv ekranlarında izleyiciler tarafından merakla izlenen Gelin Evi yarışma programında haftanın birincisi merak ediliyor. Başladığı günden itibaren izleyicilerin dikkatini çeken ve birçok şehire giden Gelin Evi programında her hafta bir şampiyon çıkıyor. Yeni gelinler evlerini gezdikleri diğer gelinlere puanlamalar yaparak eleştirilerde bulunuyorlar.

Program formatı Türkiye'de gündüz kuşağında oldukça tutulurken izleyiciler ise haftanın şampiyonu kim oldu merak ediyor. Gelin Evi programında her hafta bir şampiyon çıkarken 20 Mayıs Gelin evi kazananı ise araştırılıyor. İzleyiciler yarışma programının reklama girmesi ile birlikte şampiyonu göremez iken internette araştırmalarda bulunuyor. Peki Gelin Evi 20 Mayıs Cuma günü kazananı kim oldu? İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

20 MAYIS GELİN EVİ KİM KAZANDI? AÇIKLANDI..

20 Mayıs Cuma günü Gelin Evi programında haftanın birincisi kim oldu araştırılıyor. İşte Gelin Evi'nde bu hafta yarışan yarışmacılar ve haftanın kazananı..

Gelin Evi’nde bu hafta iki birinci oluyor! Yasemin Hanım’ı ve Dilek Hanım’ı tebrik ediyoruz.

GELİN EVİ HAFTANIN BİRİNCİSİ NE KADAR ÖDÜL ALIYOR?

Gelin Evi haftanın şampiyonları ne kadar ödül alıyor merak ediliyor. Gelin Evi programında cuma günü yapılan final de en yüksek puanı alan yarışmacı 10 çeyrek altının sahibi oluyor.

10 çeyrek altını kazanmak için mücadele veren yeni gelinlerin büyük mücadelesinde her hafta kazanan kişi vatandaşlar tarafından araştırılıyor.