2 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeni Bölüm Var Mı?

2 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeni Bölüm Var Mı?

Ekranların sevilen programı olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu bayramda olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs'ta var mı?

Ekranların sevilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, her hafta yeni yarışmacıları ile izleyicileri ile buluşuyor. Pek çok kişinin katılım sağladığı yarışmada birbirinden farklı 5 yarışmacı kendi günlerinde, belirledikleri menüleri hazırlıyor. Hazırladıkları menüler ile haftanın birincisi olmak isteyen her bir yarışmacı, bunun için hem menüsünü hem de sunumunu diğer yarışmacılar ile Zuhal Topal'a beğendirmeyi amaçlıyor.

Bu şekilde büyük ödüle ulaşmak için çabalayan yarışmacılar her hafta Cuma günü yani final gününde toplam puanlarına göre ödüle ulaşıyor. Diğer rakiplerinden ve Zuhal Topal'dan en yüksek puanı elde eden yarışmacı haftayı büyük ödülün sahibi olarak tamamlıyor.

Geçen hafta da bu şekilde mücadele veren isimler oldukça konuşulmuştu. Özellikle çekişmenin ve polemiklerin eksik olmadığı haftada pek çok isim arasında gerginlikler de yaşanmaya başlandı. Çekişmeli geçen haftanın sonucu pek çok izleyici tarafından merak edildi. Yarışmacıların birbirlerine verdikleri puanlar ile Zuhal Topal'ın puanlarının toplamına göre geçen haftanın birincileri belli oldu. 25-29 Nisan tarihleri arasında yarışan yarışmacıların puan durumu şu şekildeydi:

25 Nisan Pazartesi Neslihan Şengül

Diğer yarışmacıların 20 puan verdikleri Neslihan hanım, Zuhal Topal'dan da 5 puan alarak toplamda 25 puana ulaşan isim oldu.

26 Nisan Salı Yavuz Balcı

Diğer yarışmacıların toplamda 28 puan verdikleri Yavuz bey, Zuhal Topal'dan da 8 puan alarak toplamda 36 puana ulaşan isim oldu. Böylelikle Neslihan hanımın birinci olamayacağı kesinleşti.

27 Nisan Çarşamba Ozan Pelit

Diğer yarışmacıların toplamda 20 puan verdikleri Ozan bey, Zuhal Topal'dan da 6 puan alarak toplamda 26 puana ulaşan isim oldu. Yavuz beyi geçemeyen Ozan bey ikinciliğini korudu.

28 Nisan Perşembe Suna Bozdoğan

Diğer yarışmacıların 25 puan verdikleri Suna hanım, Zuhal Topal'dan da 6 puan alarak toplamda 31 puana ulaşan isim oldu. Birinciliği kıl payı kaybeden Suna hanım ikincilik ile haftaya devam etti.

29 Nisan Cuma Işık Başboğa

Diğer yarışmacıların 17 puan verdikleri Neslihan hanım, Zuhal Topal'dan da 4 puan alarak toplamda 21 puana ulaşan isim oldu. Böylelikle Işık hanım haftanın sonuncu ismi oldu.

Haftayı 36 puan ile tamamlayan Yavuz Balcı, 15.000 TL'nin de sahibi oldu. Geçen hafta son derece heyecanlı geçen bu bölümün sonrasında bayramda yani 2 Mayıs'ta Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının yayınlanıp yayınlanmayacağı son derece merak konusu oldu. Peki bayramda Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yayınlanacak mı?

2 Mayıs Zuhal Topal Yeni Bölüm Var Mı?

Konu ile ilgili henüz yeni bir açıklama gelmezken, herhangi bir tanıtımın yayınlanmaması bayramda olmayacağı iddialarına neden oldu.