2 Mayıs Yasak Elma Yeni Bölüm Var Mı?

2 Mayıs Yasak Elma Yeni Bölüm Var Mı?

Her Pazartesi sevilerek takip edilen Yasak Elma dizisinin bu Pazartesi yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki 2 Mayıs günü Yasak Elma dizisi var mı?

Yayınlandığı sezondan itibaren izleyici kitlesini daha da büyüterek ilerleyen Yasak Elma dizisi bu sezonda da hız kesmeden devam ediyor. Her sezon kadrosuna daha da başarılı isimleri ekleyerek ilerleyen dizi, bunun yanı sıra entrikanın eksik olmadığı konusu ile sevenleri ile bu sezon ile de buluştu. Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da reytinglerde de başarısını ispatlayan dizi her Pazartesi sevenleri ile buluşmaya devam etti. Peki bu sezon Yasak Elma dizisinin kadrosunda kimler var?

Yasak Elma Oyuncu Kadrosu

  • Eda Ece - Yıldız
  • Biran Damla Yıldız - Kumru
  • Berk Oktay - Çağatay
  • Şevval Sam - Ender
  • Murat Aygen - Doğan
  • Melisa Doğu - Asuman
  • Ceyhun Mengiroğlu - Ekin
  • Barış Aytaç - Caner

Yasak Elma'nın son bölümünde olanlardan sonra yeni bölümünde neler olacağı oldukça merak edildi. Yeni çıkacak olan bölüm heyecan ile beklenirken son bölümde neler olduğu da pek çok izleyici tarafından internette aratılanlar arasındaydı. Peki Yasak Elma'nın son bölümünde neler oldu?

Yasak Elma Son Bölümünde Neler Oldu?

Ekin ile Kumru'nun arasını açmak isteyen Doğan, kızının Ekin'den vazgeçmesi için planlar yapmaya başladı. Planlarını anında devreye geçirebilmek için harekete geçen Doğan, Ekin'i kaçırarak Kumru'ya Ekin'in telefonundan mesaj atar. Amacı; Kumru'nun Ekin'in onu terk ettiğini düşünerek, hayatına deva etmesini sağlamaktı. Planının ilk kısmından başarılı olan Doğan, kızının hayatına devam edebilmesi için elinden geleni yapar. Yıldız'ın da verdiği akıl ile arkadaşının oğlu ile Kumru'nun arasını yapmaya çalışan Doğan'ın bu çabaları izleyiciler tarafından oldukça eğlenceli anlara yol açtı. Kumru'nun annesinin dönüşü ile de Ender'in arkadaşlığı kısa süre içerisinde başlamıştı. Fakat Ender ile Yıldız arasında geçen diyalogdan hemen sonra bu arkadaşlık uzun sürmedi. Diğer bölümlerde bu ikilinin neler yaşayacağı merak konusu oldu. Bölüm sonunda Ekin'in Kumru ve Doğan'ın yanına dönmesi dizinin daha da heyecanlı beklenmesini sağladı.

2 Mayıs Yasak Elma Yayınlanacak Mı?

Bayram'a denk gelen dizinin yeni bölümünde neler olacağı heyecan içinde beklenirken, 2 Mayıs gününde yeni bölümünün olup olmayacağı merak konusu oldu. 2 Mayıs gününde Yasak Elma'nın yayınlanmayacağı öğrenildi.