2 Mayıs Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

2 Mayıs Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Bugün oynanacak olan dördüncü dokunulmazlık için nefesler tutuldu. Peki dördüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Ekranların sevilen yarışma programı olan Survivor'da bu hafta son dokunulmazlık oyununa gelindi. Geçtiğimiz üç gün boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarında dokunulmazlığı kazanan takımlar ile eleme adayı olan isimler belirlendi. Peki Survivor All Star'da eleme adayı olan isimler kimler?

Survivor Eleme Adayları

İlk gün oynanan oyunda zorlu mücadelede Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu. Kazanan taraf ünlüler takımı olunca, gönüllüler takımı ada konseyinde bir isim yazmak durumunda kaldı. İsmi en çok yazılan isim Evrim olunca, yokluk adasına giden ilk isim Evrim oldu.

İkinci gün oynanan dokunulmazlık oyununda oldukça çekişmeli bir mücadele yaşandı. Bu mücadele sırasında hem erkeklerde hem de kadınlarda galip gelen takım Gönüllüler oldu. Bu defa Ünlüler takımı konseyde isim yazması gereken taraf oldu. Oylamada en fazla ismi çıkan ismin Barış olması ile birlikte, yokluk adasına giden bir diğer isim Barış oldu.

Üçüncü gün diğer günlere oranla daha heyecanlı bir yarışma yaşandı. İlk oyunu kadınlarda Ünlüler kazanırken, diğer oyunda ise Ünlüler takımına karşı Gönüllüler üstünlük kazandı. Üç oyun kadar süren mücadelede son oyunda bayrak mücadelesinde kazanan takım Gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı ada konseyinde isim yazmak durumda kaldı. Bu defa yapılan oylama sonucunda en çok ismi çıkan yarışmacı Ayşe oldu. Ayşe yokluk adasına giden üçüncü isim oldu.

Bugün oynanacak olan yarışma da büyük bir heyecan ile beklenmeye başlandı. Yarışmacıların kaderini belirleyecek olan dördüncü dokunulmazlık oyununda neler yaşanacağı oldukça merak edildi. Bugün oynanacak dördüncü dokunulmazlık sonucuna göre de adaya veda edecek olan ismin belirlenmesi için çıkacak olan son aday belli olacak. Peki bugün oynanan dokunulmazlık oyununda hangi takım kazandı?

2 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Diğer günlerden farklı olarak bugünkü mücadele su oyunu oldu. İki takım için hemen hemen dönüm noktası değeri taşıyan oyunda hangi takımın galip geleceği ve son adayın kim olacağı merak konusu oldu. Kadınların oynadığı ilk oyunu Gönüllülerin kazanmasından sonra erkeklerin mücadelesi başladı.

İkinci oyunu oynayan erkeklerde de bu defa Gönüllüler takımı kazandı. Böylece son dokunulmazlığın da kazanan ismi Gönüllüler oldu.