18 Kasım Cuma MasterChef Türkiye'de neler yaşandı? Dokunulmazlığı kim kazandı Eleme adayı kim oldu?

18 Kasım Cuma MasterChef Türkiye'de neler yaşandı? Dokunulmazlığı kim kazandı Eleme adayı kim oldu?

Sezonun sonuna doğru yaklaşırken izleyicilerini heyecanlandırmaya başlayan MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bir oyun ile ekranlara geldi. Gecenin sonunda eleme adayı açıklandı.

Son zamanlarda ana akım medyada yayınlanan içerikler izleyiciler tarafından daha az seyredilirken dijital platform içerikleri parlamaya başladı. TV kanallarında yayınlanan içeriklerin birbirlerini tekrar etmesi ve kadroların benzer olması faktörlerinden kaynaklandığı ileri sürülen bu durum, bazı içerikler için ise söz konusu dahi olmadı. Değişen tüm izleyici alışkanlıklarına rağmen senelerdir ekranlarda varlığını sürdürmeyi başaran içeriklerden birisi de MasterChef Türkiye yarışması oldu.

2011 yılında Show TV kanalının yayın akışında yer alan ancak düşük reyting sebebi ile yalnızca bir sezon yayınlanabilen MasterChef Türkiye yarışması, yarışma programının sahibi Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer oldu. 2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan ve ilk sezonda yaşamış olduğu başarısızlığın üzerine bir sünger çeken fenomen yarışma programı, bu sezon da reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor.

Temmuz ayından bu yana yeni sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan ve yavaş yavaş da sezonunun sonuna gelen MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dış çekim oyunu ile izleyicinin beğenisini toplayan sevilen yarışma programı, gecenin sonunda eleme adayını açıkladı.

DIŞ ÇEKİM OYUNU OYNANDI!

18-kasim-cuma-masterchef-turkiyede-neler-yasandi-dokunulmazligi-kim-kazandi-eleme-adayi-kim-2.jpg

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, Konya’ya konuk oldu. Haftanın bir günü dış çekim oyunu gerçekleştiren yarışmacılar, bu kez de Konya’nın yöresel yemeklerini hazırladı. Konukların değerlendirmeleri sonucunda gecenin sonunda oyunu kazanan takım açıklandı.

Kapalı zarf sistemi ile oylanan takım yemekleri, Danilo Zanna’nın sunumu ile izleyicilere duyuruldu. Zanna, gecenin sonunda en çok oyu alarak dış çekim oyununu kazanan takımın kırmızı takım olduğunu açıkladı.

ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Kırmızı takımın oyunu kazanmasının ardından mavi takım oyuncuları arasında bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığın sahibi Gamze olurken eleme adayı takımın kaptanı Büşra oldu.