16 Mayıs Yemekteyiz puanları! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Mangal kaç puan aldı?

16 Mayıs Yemekteyiz puanları! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Mangal kaç puan aldı?

Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışması TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla izleniyor. 16 Mayıs Yemekteyiz puanları! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer Faruk Mangal kaç puan aldı?

Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışması TV8 ekranlarında büyük bir heyecanla izleniyor. Zuhal Topal'ın sunuculuğunda milyonları ekran başına kilitleyen gündüz kuşağı programı Yemekteyiz’de yarışmacılar en yüksek puanı toplayarak haftanın galibi olmaya çalışıyor. Her hafta yepyeni yarışmacıların boy gösterdiği Yemekteyiz yarışmasında hangi yarışmacıların kaç puan topladığı ve haftanın finalinde kimin birinci olduğu merak konusu oldu.

Zuhal Topal ile Yemekteyiz günün puanları

Zuhal Topal ile Yemekteyiz yarışmasında Ömer Faruk Mangal, Sevdanur Şişman, Damla Cengiz, Hande Gün ve Harun Enes Turan'ın yarıştığı görüldü. Yarışmacılar hünerlerini sergileyerek yarışmada en yüksek puanı toplayarak haftanın birincisi olabilmek için büyük bir mücadele ortaya koydu. Yarışmacıların şimdiye kadar ki aldığı puanlar ise şu şekilde..

16 Mayıs Zuhal Topal günün puan durumu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın yarışmacıları belli oldu. 16 Mayıs Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması Tv8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Haftanın yarışmacıları belli olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında günün puan durumu ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mayıs Pazartesi günü puan durumu belli oldu. Ömer Faruk Mangal haftanın ilk günü yarışmasında yarışırken puan durumu ise Gürses Gazetesi adresinde yer aldı.

Ömer Faruk Mangal'a verilen puanlar bu sayfada yer alacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışma formatı

Zuhal Topal İle Yemekteyiz gündüz kuşağının en sevilen yemek programlarından biri. Yemek konusunda deneyimli olup kendine güvenen izleyiciler ise kendilerini göstermek için programa başvuruda bulunmayı düşünüyorlar.