13 Haziran Survivor 2.eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, elenen yarışmacı kim oldu?

13 Haziran Survivor 2.eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor'da 13 haziranda oynanılan 2.dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu hafta elenen yarışmacı kim olacak? Adaya veda eden isim açıklandı mı? Acun Ilıcalı veda eden ismi açıkladı. Detaylar gursesgazetesi.com'da..

Survivor'da 13 haziranda oynanılan 2.dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayları yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu hafta elenen yarışmacı kim olacak? Adaya veda eden isim açıklandı mı? Acun Ilıcalı veda eden ismi açıkladı. Survivor'da bu hafta yoğun süreç yaşanıyor. Büyük finale sayılı günler kala yarışmacılar bir bir eleniyor. Elenen yarışmacılar başarısız oldukları için değil SMS oylamasında beklenilen desteği alamadıkları için dört eleme adayı arasında en az oya sahip olan yarışmacı 6 aylık emeği sonrası yarışmadan eleniyor. Bu hafta elenen isim Anıl Berk Baki oldu. Anıl Survivor'da kaldığı 6 ay boyunca ciddi performans sergilemesine rağmen SMS oylamasında çıktığı eleme adaylarıyla beraber maalesef en az destek alarak yarışmadan veda eden isim oldu. Dokunulmazlık oyunları ödüller ile beraber oynanmaktadır. Bir hafta içerisinde iki yarışmacı adaya veda etmektedir. Durumun böyle olma sebebi yarışmada son döneme girilmesidir. Büyük finale kısa süre kaldı. Yarışmacılar artık performanslarının yanı sıra hayranları ve izleyici kitlesinin dikkatini çekere SMS sıralamasında üst sıralarda yer almak istiyor. Survivor'da 133.bölüm geride kaldı. Dün akşam oynanılan Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyununu Ayşe'nin son sayısıyla Ünlüler takımı kazandı. Böylelikle üst üste iki yenilgi alan Gönüllüler takımı 2 eleme adayını da kendi takımından çıkardı. İlk eleme adayı Nisa Bölükbaşı olurken, ikinci eleme adayı da konseyde en çok ismi çıkan Atakan Arslan oldu. Berkan Karabulut'un takımında performans sıralamasında en üst noktada olması sebebiyle kendini garantiye aldı. Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybetmiş olmalarına rağmen ismi yazılmayacak.

Survivor'da yarışmacılar büyük çaba ve emek göstererek oyunlarda dört veya beş kere oyunlara çıkıyor. Bu durumda onları yıpratmaktadır. Ama ortada verilen 6 aylık emek için sonucunda Şampiyon olma hayaliyle ne olursa olsun tüm çabalarını oyunlara vermiş durumda olmaları yarışma sonunda şampiyon olmak isteklerini arttırmaktadır.