12 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı! 1.Eleme adayı belli oldu!

12 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı! 1.Eleme adayı belli oldu!

Survivor'da dün akşam oynanılan dokunulmazlık oyunundan sonra 1.eleme adayı belli oldu. Oynanılan ilk dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı dokunulmazlıkla beraber ödülün de sahibi olmaya hak kazandı. Haberin bütün detayları gursesgazetesi.com'da...

Survivor'da dün akşam oynanılan dokunulmazlık oyunundan sonra 1.eleme adayı belli oldu. Oynanılan ilk dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı dokunulmazlıkla beraber ödülün de sahibi olmaya hak kazandı. Dün akşam oynanılan doyasıya rekabete dayalı ve bol tartışmalı olan dokunulmazlık oyununu Ünlüler iki etapta da kazanmayı başardı. Artık finale sayılı günler kala dokunulmazlık oyunları ödül ile beraber oynanmaktadır. En önemlisi dokunulmazlık oyununu kazanan takım hem kendini garantiye alıyor. Hem de ödülün sahibi oluyor. Böylelikle az kalan oyuncular kendilerini ister istemez garantiye almak için tüm gücüyle oyuna konsantre ve kazanmak için üst düzey performans sergiliyorlar. Takımlar arası sık sık yarışmacılar değişse de kimsenin umurunda değil. Çünkü takım içi değişiklikler artık programın ilk zamanlarında önemli kulis ve gruplaşmanın temelini oluşturan uzun soluklu takım arkadaşlığı gereksinimi hissetmekteydiler. Artık yaklaşık son 1 aydır yarışmacıların sayısı git gide azalıyor. Büyük finale az kişi kaldı. Herkes yarışmaya katılma sebebini oyunlarda rakiplerini yenerek göstermekte. Böylelikle ünlüler takımı son zamanlarda en başarılı olan takım olmasına rağmen eleme adayları arasında en az SMS sıralamasına sahip oyuncuları da takımında barındırıyor. Geçtiğimiz dokunulmazlıklar sonrası yarışmaya veda eden isim Anıl Berk Baki oldu. Elenen yarışmacı büyük hüzün ve boşlukta olduğunu belirterek ikinci Survivor hayatında hayal ettiklerine tam anlamıyla ulaşamadığını belirtti. Ama genel performans sıralamasına bakıldığı zaman da Anıl'ın iyi bir yarışmacı olduğu gözüküyor. Anıl gibi güzel yarışmacıların Survivor'dan elenme sebepleri genellikle amaçları performanstır. Kameralara oynayıp izleyicilerin gözünü boyama sanatını becerememesidir.

Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı konseyde eleme potasında bir isim yazmak zorunda kaldılar. Konseyde en fazla oy çıkan isim Nisa Bölükbaşı oldu. Yarışmacılar Nisa'nın ismi çıktığında açıklama yaptılar. Az kişi kaldıkları için Nisa'yı yazmak zorunda olduklarını belirttiler. Bu durum Nisa tarafından pek hoş karşılanmasa da önemli olan diğer dokunulmazlıkları kazanıp Ünlülerden aday çıkartmak olduğunu altını çizdiler.