11 Haziran Survivor Kim Elendi, Adaya Veda Eden İsim? Survivor SMS Sonuçları?

11 Haziran Survivor Kim Elendi, Adaya Veda Eden İsim? Survivor SMS Sonuçları?

Survivor'da All-Star'da eleme adayları belli olduktan sonra eleme gerçekleşti. Yarışmacılar arasında konsey sonrası beklenmedik kavgalar oldu. Adaya vedan eden isim kim oldu? SMS birincisi kim? İşte haberin bütün ayrıntılarıyla gursesgazetesi.com'da...

Survivor'da All-Star'da dokunulmazlık oyunları sonrasıyla üç eleme adayı da belli oldu. Eleme adayları belli olduktan sonra performans birincisi bir isim daha söyledi. Toplamda 4 eleme adayı da belli oldu. Eleme adayları SMS oylamasına çıkarak halk tarafından en az destek alan kişi elenecek. SMS sıralamasında en alt kademede yer alan kişinin Survivor hayatı sona erecek 6 aylık emeği bitmiş olacak. Dokunulmazlık oyunlarının tamamlanması sonucu ardından da üçüncü eleme adayı sonrası performans birincisi dördüncü eleme adayını belirterek tamamlanması gereken 4 eleme adayı da belli oldu. Son konsey sonrası adaya giden takımlardan potaya giren kişiler ismini yazan ve söyleyenlerle kavga etti. Survivor'da yayınlanmayan görüntüler de yarışmacılar arasında beklenmedik kavga ve tartışmaların olduğu iddia ediliyor. Bu durumun yaşanması normal yarışmacılar 6 aylık emek vermiş, finalistlerin belli olmasına çok az süre kala performansı çok iyi olan yarışmacının elenme ihtimali var. Eleme adayları arasında SMS sıralaması en düşük olan kişi adaya veda etti. Peki eleme aşamaları nasıl oldu? Kim kimi yazdı? Dün akşam adaya kim veda etti? Detaylar...

  • 1.Dokunulmazlık sonrası konseyde en çok adı çıkan 1.Eleme Adayı olan kişi, Ayşe Yüksel oldu.
  • 2.Dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme potasında en çok adı çıkan 2.Eleme Adayı, Batuhan Karacakaya oldu.
  • 3.Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yarışmacılar arasında yapılan oylamada en çok adı çıkan 3.Eleme adayı, Hikmet oldu.
  • Performans birincisi olan Nagihan Karadere 4.Eleme adayı ismini Anıl Berk Baki'den yana kullandı. Böylelikle 4.Eleme adayı, Anıl oldu.

Yaklaşık 6 aydır devam eden programda son düzlemde elenen yarışmacıların tüm emeklerinin bittiği gün olacak. Hiçbir yarışmacı elenmek istemediği hepsinin tek amacı şampiyonluk olduğunu söylemeleri yarışmaya gelme amaçlarını göstermiş oldu. Adaya veda eden isim Nagihan Karadere'nin performans birincisi seçildikten sonra ismi çıkan Anıl Berk Baki oldu.