10 yıldır devam eden Seksenler dizisine üzücü veda! Seksenler dizisi neden final yapıyor?

10 yıldır devam eden Seksenler dizisine üzücü veda! Seksenler dizisi neden final yapıyor?

TRT ekranlarında 2012 yılında başlayan Seksenler dizisi ile ilgili gündeme üzücü haber düştü. 10 yıldır devam eden Seksenler dizisine üzücü veda! Seksenler dizisi neden final yapıyor?

TRT ekranlarında 2012 yılında başlayan Seksenler dizisi ile ilgili gündeme üzücü haber düştü. Seksenler, yapımcılığını MinT Motion Pictures'ın üstlendiği, 24 Ocak 2012 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başlayan romantik, komedi ve nostalji türündeki Türk televizyon dizisidir. İlk bölümü ile 24 Ocak 2012 tarihinde başlayan Seksenler dizisi kısa süre içerisinde milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyordu. Özellikle farklı konusu ve izleyicileri geçmişe götürmesi dikkat çekerken Seksenler dizisine dair üzücü haber geldi. Peki Seksenler dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Başrolünde İlker Ayrık, Şoray Uzun, Özlem Türkad, Ayşe Tolga gibi isimlerim yer aldığı Seksenler dizisinde Rasim Öztekin'in ölümü sonrası hüzünlü bir hava geçmişti izleyicilere..

Seksenler dizisi TRT ekranlarında 10 yılı aşkın süre boyunca reyting kaygısı olmadan yayınlarına devam ediyordu. Dizide özellikle Rasim Öztekin'in vedası herkesi hüzne boğarken izleyicilere kötü haber geldi. Birol Güven imzalı dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Seksenler oyuncuları şimdiden yeni dizilerle anlaşma bile sağladı.

SEKSENLER DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Seksenler dizisinin yapım tarafında alınan kararlar ile birlikte final yapma kararı alındığı açıklandı. Dizi oyuncuları 10 yılı aşkındır değişmezken yeni oyuncular da diziye dahil olmuştu. Rasim Öztekin'in vefatı herkesi derinden etkilerken Seksenler dizisi için de final senaryosu yazıldı. TRT ekranlarında Seksenler dizisinin yerine gelecek yeni dizi ise şimdiden belli oldu.

SEKSENLER DİZİ KONUSU

Seksenler dizisi Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen 32 yıllık geçmişini ve değişimin hikayesidir. Klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini hedefleyen eğlenceli bir dönem sitcom'u olan dizide sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne serecek...

Seksenler dizisi bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk olacak. Seksenler dizisi o yılları yaşamış olanlar kadar yaşamamış olan gençlerin ve çocukların da ilgisini çekecek.