10 Mayıs 2022 Salı Reyting Sonuçları Açıklandı! Survivor All Star, Masumlar Apartmanı, Destan Reyting Sonuçları

10 Mayıs 2022 Salı Reyting Sonuçları Açıklandı! Survivor All Star, Masumlar Apartmanı, Destan Reyting Sonuçları

Dünün reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. 10 Mayıs 2022 Salı Reyting Sonuçları Açıklandı!

Türkiye'de merakla takip edilen istatistikler arasında yer alan 10 Mayıs reyting sonuçları bugün açıklandı. Milyonlarca seyirci tarafından merakla takip edilen reyting sonuçları merak ediliyor. 10 Mayıs Salı dün yayımlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre Survivor All Star, Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan gibi yapımlarının sıralaması belirlendi. Sıralamada sevilen program ve diziler üst sıralarda yer aldı. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da..

10 Mayıs 2022 Salı günü yayımlanan dizi ve programların reyting sonuçları açıklandı. Açıklanan verilerle birlikte vatandaşlar sıralamanın ne şekilde olduğunu merak etmeye başladı.

Sevilen dizi ve programlar, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

10 MAYIS 2022 REYTİNG SONUÇLARI

10 Mayıs Salı günü televizyonda birbirinden farklı dizi, film ve kaliteli programlar yerini aldı. İzleyiciler hangi yapımı izlemeyi tercih etti merak ediliyor.

10 Mayıs 2022 Salı günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı.

Bu hafta reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Geçen hafta Salı günü reyting sonuçları ise haberde yer alıyor.

3 MAYIS TOTAL REYTİNG

3 Mayıs Salı günü televizyon reyting:

Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Recep İvedik 5 (T.S), üçüncülüğü Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Survivor Ekstra yer aldı.

20+ABC1 Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Recep İvedik 5 (T.S) yer aldı.