10 Haziran Survivor'da Kim Elendi, Adaya Kim Veda Etti? Survivor SMS Oylama Sonuçları? Survivor Performans Birincisi Kim Oldu?

10 Haziran Survivor'da Kim Elendi, Adaya Kim Veda Etti? Survivor SMS Oylama Sonuçları? Survivor Performans Birincisi Kim Oldu?

Survivor'da All-Star'da dokunulmazlık oyunu sonrasıyla üçüncü eleme adayı da belli oldu. Eleme adayları belli olduktan sonra performans birincisi bir isim daha söyledi. Toplamda 4 eleme adayı da belli oldu. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Survivor'da All-Star'da dokunulmazlık oyunu sonrasıyla üçüncü eleme adayı da belli oldu. Eleme adayları belli olduktan sonra performans birincisi bir isim daha söyledi. Toplamda 4 eleme adayı da belli oldu. Survivor'da bu haftaki dokunulmazlık oyunlarının tamamlanmasıyla beraber performans birincisi de dördüncü eleme adayının isimini belirterek bu hafta eleme adayları belirlendi. Eleme adayları arasında SMS sıralaması en düşük isim adaya veda etti. Eleme adayları arasında konseyde haksızlık tartışması çıktı. Eleme adayları giderek sayının azaldığı söylenecek başka isimlerin olmadığı hatta kendisinden kötü performansa sahip olanlar olsa da artış son virajda herkes kendi koltuğunu garantilemek için kendine rakip olacak kişilerin elenmesi için isimlerini söylediğini belirtti. Survivor'da son eleme oyunları ve ödül oyunlarının oynanmasıyla ödüllerin büyüklüğü de aynı paralellikle artış gösteriyor. Meksika'da Justin Bieber konseri, NBA maçı ve yabancı yıldızlarla yemek derken artık yarışmacıların gözü kulağı son dört koltuktan birini elde etmek. Peki 10 Haziran Survivor'da kim elendi? Eleme adayları kim oldu?

Belirlenen dört eleme adayı sonrası yarışmacılar, 11 Haziran'da SMS oylaması sonrası en düşük sıralamada yer alan kişi elenecek. Eleme adayları arasında SMS oylaması en düşük yarışmacı adaya veda edecek. Eleme adayları şöyle;

  • 1.Dokunulmazlık sonrası konseyde en çok adı çıkan 1.Eleme Adayı olan kişi, Ayşe Yüksel oldu.
  • 2.Dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme potasında en çok adı çıkan 2.Eleme Adayı, Batuhan Karacakaya oldu.
  • 3.Dokunulmazlık oyunu sonrası konseyde yarışmacılar arasında yapılan oylamada en çok adı çıkan 3.Eleme adayı, Hikmet oldu.
  • Performans birincisi olan Nagihan Karadere 4.Eleme adayı ismini Anıl Berk Baki'den yana kullandı. Böylelikle 4.Eleme adayı, Anıl oldu.

Yaklaşık 6 aydır devam eden programda emeklerinin bittiği gün olacak. Hiçbir yarışmacı elenmek istemediği hepsinin tek amacı şampiyonluk olduğunu söylemeleri yarışmaya gelme amaçlarını göstermiş oldu.

Geçen hafta adaya veda eden isim Evrim Keklik oldu.